Re: telenovela

Cat are dreptate dar nu putem generaliza. E usor de spus: hai sa ne-o tragem si apoi iesim la pizza dar ce te faci daca ai un plod care plange mai tot timpul ? sau care e bolnav ? sau poate abia aveti bani de paine si nu va permiteti pizza..

Incerc sa subliniez faptul ca in tara asta cu greu reusesti sa ai o viata decenta, lipsita de probleme. Chiar daca ai tot ce-ti trebuie, cu siguranta apare ceva neasteptat care te da peste cap, direct sau indirect. Pina si a sta zilnic la semafoare, blocat in trafic, mii de ambulante care iti distrug auzul, eviti accidente „la mustata” iar noxele iti invadeaza plamanii sunt suficiente motive sa vii acasa fara chef de babardeala.

Cred ca am mai adus in discutie un subiect asemanator, sa ai o viata normala in orasul asta infect ai nevoie de cateva lucruri elementare: un cont de cateva milioane de parai intr-un paradis fiscal, sa locuiesti intr-o casa fara vecini pe o raza de minim 3km, eventual intr-o padure cu acces la o sosea principala si nu in ultimul rand sa fiti amandoi soti orfani si fara rude. Este foarte usor de inteles „de ce”. Numai ca avand toate astea.. ce te mai retine sa stai aici ?

Amicii din telenovela sunt lipsiti de experienta si gurile rele spun ca ar fi fost amandoi virgini cand s-au luat. Nu mai spun ca atunci cand ai o viata fara prea multe impliniri, bani putini si stat cu socrii este oarecum normal sa nu mai ai chef sa stai cracita. Si mai este ceva: pur si simplu nu poti fii indragostit doar 1 data in viata, e prea putin. Sentimentul e atat de misto incat este doar o chestie de timp pina se intampla sa fii iar cu fluturi in stomac. D’aia e bine sa-ti traiesti copilaria, ce te faci daca te apuca la 40 de ani ? te incui in baie si plangi ca prostul dupa colega care iti zambeste ? Nu tu ti-ai dorit sa te indragostesti, pur si simplu se intampla fara voia ta si asta pentru ca ai facut greseli in tinerete si culmea, le vei face in continuare..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top