walkin’ fuckin’ dead

Bai, m-am bucurat ca un idiot cand am aflat ce se face un serial cu mortaciuni, cred ca daca se lansa de pe vremea cand ma jucam la resident evil nemesis, adica acu vreo 15 ani, as fi spus ca e cel mai tare serial ever. Nu stiu manca-ti-as, au avut un subiect super jmecher dar au facut greseli de cacat la scenariu de m-am enervat maxim: cum e posibil ca tot sezonul 2 sa aibe ca singur subiect fufa aia mica disparuta ? koaeeee, action frate! vrem zombi nu love story cu chinezu! sau manca-ti-as, de ce a murit Shane ? fuck you Rick..

A venit sezonul 3 si sperantele de a vedea ceva interesant au reaparut. Teapa! m-am plictisit teribil la primele 2 episoade apoi cand a reaparut muie ala de merle si mi s-a taiat definitiv de film. Ca si cum nu era suficient, m-am urcat pe pereti de nervi cand au labarit-o cu blonda aia total neinteresanta.

Eu as fi facut altfel filmul: i-as fi lasat in viata doar pe Shane, chinezu, Daryl si gagica lu’ chinezu, poate ne mai arata un crac/tata ocazional printre tonele de sange, sa-mi aduca aminte de Claire. Ma astept ca in episodul 6 sa-l vad pe nesuferitul de Rick cum schimba pampersi!

to be continued..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top