’97 – ’98

Stiti ce se intampla in perioada respectiva ? fratili vostru pleca si se satisfacea in armata. Era 21 octombrie ’97, ningea viscolit si eu plecam la 5 dimineata cu valiza de lemn si o periuta de dinti in cea mai bizara experienta. In ’98 stiti ce se intampla ? se nasteau plozii care azi au 14 ani. Ce legatura are una cu alta ? pai are si va explic imediat: am mers cu metroul si la una din statii s-au urcat 2 penibili de vreo 14 ani. Erau atat de idioti si aiurea imbracati incat tot vagonul radea de ei, ma rog, cuvintele nu au putere de a-i descrie. Unul dintre ei, cu un fel de creasta gelata si pantaloni cu turul la genunchi incepe sa stige la cineva pe peron, el fiind in vagon: „hai faaa in mortii ma-tii, vino ‘ncoa!”. Nici nu m-am sinchisit sa ma uit, m-am gandit ca e vro tiganca de teapa lor dar le auzeam jargonul foarte vast: fa, in pula mea, mortii ei, sloboz. La un moment dat, exact cand se inchideau usile a intrat..ceea ce as putea spune ca e un etalon in materie de futut pentru 90% din barbati: una pustoaica tot de vro 14 ani dar koae..am avut erectie instantaneu si foarte rar mi se intampla. Am inlemnit, parca asistam la o crima in direct, asa am simtit. Fufa aia arata incredibil si se hlizea cu 2 oligofreni ? da manca-ti-as..

Pe vremea cand aveam si eu 14 ani si o tineam pe Geta de mana simteam ..emotie, sa-mi bag pl. Nici macar nu era frumoasa dar si asa nu stiam cum sa ma port mai frumos, sa-i pun o mana „din greseala” pe tata, ma rog, chestii.

Revenind la anii ’97 – ’98: nu este vina mea ca m-au luat astia in armata. Daca aveau rabdare pina ma intorceam nu se ajungea in situatia de acum, este vina lor ca s-au futut cu toti cretinii..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top