quality time bisericesc

A plouat in seara asta fute-m-as in el de oras.. koae, urata e iarna, ma apuca depresia numai cand ma gandesc ca iar o sa-mi inghete coili pina in primavara; in fine, stateam intr-o statie de autobuz si admiram un peugeot 508 tras pe dreapta; manca-ti-as, e belea masina, n-am cuvinte. Chiar ma gandeam la reclama de la tv, cum o fi sa fii inauntru pe o vreme ca asta cand brusc vad un ninja (preot) cu o geanta de laptop intr-o mana fuga spre masina: tzac din buton, deschide usa, se zgribuleste putin cu mainile pe volan si iese usoooooor dintre alte masini. Parinte..pai si eu vroiam sa-ti zic sarumana si ai plecat asa..lasa-ma sa dau macar 1 leu pentru biserica!

Comentarii ( 2 )

  1. io am vazut un specimen d’asta recent la o inmormintare. a coborit dintr-un golf ultimu tip ( apropo, asta masina misto! ), oprita cu scrisnet de roti la piciorele raposatului ( mai, mai sa-l darime din copirseu! ) in blugi si cu castile in urechi; s-a dat in spatele masinii, a deschis portbagaju, si-a tras zdreanta aia neagra pe el si a inceput, plin de evlavie, sa cinte cintecelu ala cu cimpii verzi si inmiresmate si ce misto e ca ai crapat ca te duci in nu stiu ce imparatie. dupa ce a terminat ( vreo zece minute, incarcat! ) a venit o aratare numita dascal si a avut grija sa ne spuna sa nu-i dam popii bani mici. m-am gindit ca i-o veni greu sa-i numere!
    misto meserie!

    si, de sarbaotri sa vezi ce-o sa-i mai injuram pe amaratii aia care ne cinta prin metrou sau autobuz! astia is cersetori da’ macar accepta cit le dai. cersetorii aia in sutane au tarife. babane, ca de, ei au voie. si noi le pupam mina plini de multumire .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top