poate..

Ma gandeam la chestia asta cu sf. lumii.. va aduceti aminte ca si anul trecut, prin septembrie parca, erau aceleasi zvonuri ? Incep sa cred ca cei multi, foarte multi oameni preocupati cu sfarsitul lumii au o viata plina de cacat sau se plictisesc atat de rau incat vad chestia asta ca un divertisment. La tv e plin de emisiuni cu apocalipsa, in librarii e plin de carti cu apocalipsa, e plin de zvonuri, clarvazatori si superstitii.  Acu 2 seri de exemplu a fost cutremur de 4 grade, putea fi de 9 grade si acum eram cu totii in putrefactie sub tone de moloz. Intelegeti ideea ? E cert e ca o sa vina la un moment dat insa nu vine „la comanda”, vine cand te astepti mai putin. Pina atunci ce-ar fi sa ne bucuram de viata ? Gaseste un rahat care te face sa zambesti sau bucura-te de o raza de soare care iti incalzeste spatele, sunt lucruri minore care insa te fac sa uiti de nenorociri.  Nu stiu cati au capacitatea de a vedea dincolo de cuvinte, ce inseamna cu adevarat „sfarsitul”, tocmai de asta au incetat sa se bucure de viata. Daca s-ar fi stiut ceva la cel mai inalt nivel s-ar fi schimbat multe, spre exemplu oameni celebrii n-ar mai fi facut copii! s-ar fi creat statii spatiale si nave spatiale capabile sa transporte si sa fie adapost pentu sute de mii de jmecheri, bancheri, ministrii, oameni care au bani de nu-i pot numara. In afara de niste buncare facute de oportunisti nu prea am vazut mare lucru..jmecherii traiesc in continuare in casele lor, Obama e in continuare la casa alba, ar fi trebuit sa fie in spatiu deja.

Alta chestie: biserica este doar un srl, nu are legatura cu nimic, mai ales cu sfarsitul lumii. Prea multi fanatici umbla liberi si cand ma refer la fanatici ma refer si la tanti Aglaia care stie ea ca Dzeu face si drege. Fa, du-te in mortii ma-tii, crezi in ce vrei tu dar nu ma fute la cap cu tampenii. Pentru mine esti in acelasi grup cu cei care omoara in numele religiei insa la nivel rookie. Credinta nu inseamna frica si supunere, ar fi acelasi lucru ca intr-o casatorie in care barbata-tu te bate zilnic si nu-l parasesti pentru ca-l iubesti dar mai ales ti-e frica de el. Te-ai gandit ca eu sunt mai credincios ca tine dar nu o arat ? ha! Poate chiar Sandra Romain este mult mai credincioasa ca tine desi spuneai ca in ea ar fi intrat satana si trebuie sa faca niste matanii bizare sa scape; de unde stii fa cum se drege treaba cu ochiu maro ? si mai ales.. de te fute grija fata de altii ? de unde stii ca fi-ta nu o ia pe ascuns chiar mai rau decat Sandra dar tu n-ai aflat inca ? hmmm..

Putem incepe sa devenim mai buni unii cu altii si sa nu ne mai futa grija ce face x de are atatia bani, cum isi permite y masina aia etc, stiti la ce ma refer pentru ca e sport national. Daca maine imi cumpar un smart tv de 116cm led 3d cacat trebuie sa ma ascund de rubedenii si prieteni care se vor intreba de uuuunde are frate ala atatia bani ? Raspuns: din mortii ma-tii, de ce te fute grija ? Trebuie sa pozez in sarantoc doar sa te simti tu confortabil ca sunt fix la nivelul tau ? Daca ai o viata nefericita poate ca ar fi cazul sa faci niste schimbari, nu ?

Si pentru ca eu am pornit monologul 🙂 tot eu voi face prima schimbare in incercarea de a ma bucura in continuare de rahaturile vietii, nu vreau sa-mi para rau ca se va termina totul la un moment dat si n-am profitat de ocazii atunci cand s-au ivit. Daca ceva imi face viata mai frumoasa voi face acel lucru indiferent ca e vorba de o fantezie sexuala, un obiect sau un hobby. Pentru inceput, daca apucam noul an imi voi face alt blog. Nu spun nimic mai mult..

Despre ce vorbeam ? a da, spuneam ca putem face lucrurile mai frumoase doar daca vrem asta. Dar nu vrem, noua incepe sa ne placa sa ne omoram in plina strada.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top