rusty Twigg

Cred ca voi renunta la blogul asta, nu vreau sa ma loveasca sindromul Mircea Badea. Nu stiti ce e ala ? e atunci cand devii repetitiv si iti pierzi farmecul. Well, asta se intampla si pe aici de ceva vreme. Nu stiu cat si daca are rost sa-l mai tin, in schimb voi fi prezent pe celalalt blog. Mi-am dat seama ca oricum traind in romanica am o viata de cacat, de ce sa-mi aduc aminte de asta si cand sunt acasa ? mi-am zis ca daca trecem cu bine de 2012 nu vreau sa-mi strice zen-ul absolut nimic ci sa ma bucur de orice rahat caci timpul e limitat. De fapt asta ne scapa tuturor din vedere, timpul, pentru ca avem impresia ca este suficient dar nu e.

Revenind la chestii mai neinteresante, am fost acu 2 seri cu masina prin centru sa vada Bubu luminitele. Imi dau seama ca daca nu era fi-mea multe lucruri n-as fi facut. Frate, ce sa va zic.. totul e atat de romanesc.. niste lumini chioare si leduri anemice dar trafic bara la bara si gabori la fiecare intersectie care amendau pe rupte. tara pizdii

Are rost sa va spun ca ieri am fost afara in adidasi ? sau ca am dat zapada si gheata de pe masina cu mainile goale ? ca in jumatate de ora mi-am epuizat tot arsenalul de injuraturi avand ca unic subiect frigul si iarna ?

Bai, mi-am adus aminte de idiotul cu skoda octavia. Nu mai stiu daca am scris despre el, ma rog, un vechi prieten de la maica-mea din cartier m-a salutat acu ceva vreme dintr-o octavia si mi-a ranjit plin de satisfactie „tot cu fiatu ala” ? Zilele trecute l-am vazut iarasi, plin de basini ma claxona in semn de.. mortii lui. Si eu idiot, nu mi-am dat seama ca si eu am skoda octavia! bine, nu arata exact ca respectiva masina, in loc de cauciucuri are picioare si ma striga tati dar a costat fix cat o octavia luata din reprezentanta. Dar stai asa! cred ca am si o….Toyota! pai ce, cu rata la banca nu iti poti lua o Corolla tot din reprezentanta ? Koae, daca stai in acelasi apartament cu ma-ta si tac-tu si tot salariul tau mizerabil ii dai pe rata la masina, n-ai plod si rate la banca nu cred ca doar masina face diferenta intre noi, sunt mult mai multe.

Mi-a dat teapa un belgian cu 28E, va vine sa credeti ? am lucrat in ultimii 13 ani cu toate natiile, englezi, turci, arabi, jidani, nemti, un portughez, americani, italieni; bai nene, oamenii se tocmesc la fiecare cent dar in general faci treaba cu toti. La italieni arunca-le si o zdreanta s-o futa s iti sunt prieteni pe viata. Jegul asta de belgian a fost cel mai muist client ever. Manca-ti-as, omul e putred de bogat dar, la fel ca majoritatea strainilor nu da 2 bani pe romani. Cam asta e treaba cu toti care vin aici, fac bani si ne fut femeile iar noi suntem fericiti ca ne arunca un os.  Ne desconsidera ca oameni dar nu o vor arata niciodata pentru ca sunt javre si ascund singurul scop pentru care ne tolereaza: cheap sex. Belgianul da cate 500E pentru 1 noapte de sex dar a profitat de o greseala a mea cand am platit un serviciu online  cu cartea de credit si acum nu-mi mai raspunde nici la emailuri. superb sau nu ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top