meantime

Cred ca ne-am convins cu totii ca nu exista criza, nu exista apocalipsa si mai ales nu exista oameni saraci in orasul asta. Sau chiar daca sunt saraci se imprumuta si tot ii vezi cu carucioarele pline cu haleala prin magazine, doar sunt sarbatorile. Am vazut oameni in hipermarchet care s-au calcat efectiv in picioare pe mandarine, am vazut o bataie intre 2 umflate si am observat ca a reaparut moda celor 2 carucioare pline ochi cu mancare; desi esti constient ca o sa arunci 3 sferturi la gunoi, imaginea de om cu bani care se bucura de o masa plina cu bunatati e de neegalat. Dar stiti ceva ? fuck them, am obosit sa vad si apoi sa scriu aceleasi chestii in fiecare an, e clar ca lucrurile nu se vor schimba. Am observat de asemenea ca a disparut moda cartonului pus in fata la radiator, in afara de mine si un taxi n-am mai vazut la nimeni. Parca ii si vad: hahaha, uite-l si pe amaratul ala cu fiatu, si-a pus carton sa-i consume mai putin, ce loser. Cum spuneam: fuck them all.

Manca-ti-as, ma suna una disperata acu 2 zile: am ramas fara net acum de sarbatori, vino si ajuta-ma ca sunt terminata. Ma duc, teoretic era nevoie de un reset de router si 5 minute de setari. De unde koae, dupa o ora de nervi am aflat ca venise cineva inaintea mea si facuse criptare pe ip la romtelecom, o nebunie. Apropo, mi se pare mai tentant sa-mi dau cu tesla decat sa sun la suport tehnic la romtelecom, de fiecare data am parte doar de frigide spumoase. Dupa alte 2 ore reusesc sa fac totul functional si cand sa plec o aud pe disperata: pai nu-mi faci si skype ? ii fac apoi o aud iar: si mailu ? fac si mailu cand o aud iar: nu te uiti putin si la tv ? nu mai merg unele programe. Femeie, uite: m-ai chemat pt net, ti-am rezolvat, gata, nu mai fac nimic. Ce crezi koae ca-mi spune ? ai stat 2 ore degeaba, pleci si nu mi-ai rezolvat nimic..

Socra-miu is back ! a ramas si asta fara net dar vecinu are wireless neparolat. Am zis sa-i fac un bine si i-am dat moca o placa de retea wireless. Am scos din pc una din placile de retea pe cablu pe care tot eu i-am dat-o acum ceva vreme sa fac loc placii wireless, cu omu langa mine sa vada ce fac. Asamblez si cand sa iau vechea placa il aud: ehehe, mare jmecher esti, mi-ai adus un stift si mi-ai luat piesa buna.. please, no comment.

Am zis ca fara femei goale ? atunci Sarbatori Fericite !

Comentarii ( 6 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top