the good wife

Nu, n-are legatura cu serialul, mi-am permis doar sa ma folosesc de nume intr-un alt context. E mai mult intrebare retorica: cum poate stii o femeie care s-a culcat cu un singur barbat (sotul) ca ii ofera totul sotului ? Intreb si eu pentru ca am impresia ca-mi scapa ceva..cred ca se numeste experienta!

Am niste amici casatoriti virgini. Stiti ce-mi spune el cand vine vorba de femei ? eu n-as insela-o niciodata pe nevasta-mea dar daca o prind cu altul o omor si ma duc la puscarie. Stiti ce spune ea cand vine vorba tot de femei (dar in lipsa lui) ? eu ii ofer totul dar daca il prind cu alta i-o tai (maciuca) si il pun sa si-o manance. Frate…astia chiar se iubesc !  sau nu..

Eu cred ca nu-i oferi mai nimic din ce-si doreste pentru ca nu stii ce si cum sa-i oferi; cel putin asa pare atata timp cat spui la sex oral „perversiunea aia”. Si chiar daca te-ai stradui, nu iese asa cum trebuie. Este unul din principalele motive pentru care barbatii se duc sa dea o muie, e nevoie de.. experienta!

Nu cred ca nu exista dragoste intre ei, cred ca lucrurile sunt subrede desi aparentele spun altceva. Pune-l pe sot in genunchi in fata unei fufe cu stockings si heels-uri si sa-i spuna aia „linge-ma” ca deja e istorie casnicia lor, pariu ca nu rezista tentatiei. Vezi divorturile din ziua de azi, nu e nevoie de alte explicatii. Sunt oameni care ajung sa renunte la tot ce-au realizat in viata pentru o partida de sex asa cum n-au avut niciodata. Uitati-va la cati straini vin aici, 90% sunt casatoriti, au famile si copii prin tarile de unde vin si totusi e mai tentant sa riste totul cu vreo boarfa de pe aici, inclusiv sanatatea lor.

Revenind la the good wife, poate ca ar trebui sa se intrebe la modul serios: chiar stiu ce sa-i ofer sau ne mintim ca la meteo ?

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top