hiper..nervi

Urasc sa merg in hipermarchet din cel putin 2 motive: vesnica aglomeratie care ma oboseste psihic si faptul ca ajungi sa cumperi toate cacaturile de care nu ai nevoie si aproape de fiecare data fac depresie la casa de marcat. La Auchan, unde merg din ce in ce mai rar, a aparut un al 3-lea motiv care mi-a pus capac: carucioarele de cumparaturi. Sunt infecte, pline de zoaie, zgomotoase si n-au geometria facuta, adica nu merg drept. Koae, e un efort sa le controlezi, daca bagi si 2 baxuri de apa ajungi practic sa te lupti cu ele, bag pl. La lidl, intr-un magazinas de 10 ori mai mic decat celalalt au bagat idiotii niste carucioare monstru, alea micute sunt prea putine si nu le gasesti disponibile. Nu era mai simplu sa faceti invers ? Invers in sensul sa aduceti mai multe carucioare mici si mai putine din celelalte mari.. am simtit nevoia sa explic ca e clar ca sunt lucruri greu de inteles. Evident ca in urma celor sesizate aici, cele 2 companii vor face o licitatie publica pentru o firma de consultanta care cere multe milioane de euro. Urmeaza apoi studii de  fezabilitate, vor fi angajati 20 de subcontractori care vor analiza timp de 6 luni mersul carucioarelor in functie de greutatea carata, respectiv numarul persoanelor care intra cu carucioare mici comparativ cu persoanele care vor carucioare mari. Peste 2 ani vor trimite rezultatul studiului, un simplu email de 2 randuri iar o decizie finala avand ca subiect rotile de la carucioare va fi luata peste alti 2 ani cand va fi nevoie de alte studii. Si de alte milioane. Asa merg lucrurile..

Comentarii ( 3 )

  1. la Auchan nu iau niciodata d-ala mare, in general iau carucior mic, de-l tragi dupa tine. Tot murdare sunt, dar macar in controlezi ca lumea 😀

  2. Sunt singura care merge la hipermarket cu sofer de carucior si I don’t give a fuck cum e caruciorul / cosul?

  3. La Auchan merg f rar si doar cand iau baxuri cu apa; sa-mi bag pl ca am pus botul la vrajeala cu apa imbuteliata, dupa ce ca dau multi bani pe ea sunt ferm convins ca apa de la robinet are sanse sa fie mult mai ok; si mai e si aproape gratis..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top