guess what

Valentine’s day is coming! si pentru ca mi-am facut un obicei sa ajut pe toata lumea in perioada asta, m-am gandit sa fiu iar de folos pentru fratii mei. Anul trecut va spuneam cum sa-ti alegi prietena, anul asta va spun ce trebuie sa dialogati cu ea astfel incat sa nu pareti nici infantili nici  obsedati.

Ia-o usor pentru inceput si intreab-o daca s-a sarutat vreodata cu o fata. Stai calm, e o intrebare capcana, te pune pe tine intr-o pozitie de om openmind iar a fi bisexuala este o moda, chiar daca e fitza de pitzi.

Buuun. Ati pornit dialogul pe subiecte tari. Tine-o tot asa ! poti s-o intrebi daca a sarutat un tip de alta natie, daca a facut dus cu o persoana de sex opus, daca a cumparat vreodata prezervative, daca s-a imbatat, daca a fumat iarba. In nici un caz nu o intrebi daca se fute, poti deduce foarte usor din intrebarile de mai sus. Daca tine si ii place sa-ti raspunda, continui cu artileria grea: ai facut sex oral ? ai facut sex in public ? ai facut vreun test de sarcina ? Afla cat poti de multe, e spre binele tau. In caz ca pare stanjenita de intrebari, ia-o pe romantisme si afla daca s-a sarutat in ploaie. Chestia cu ploaia ar trebui sa aiba efect spontan.

Nu merge cu nimic si intalnirea pare ca e compromisa ? bad luck my friend, e clar ca nu vezi fofo dar poti continua dialogul pe care si-l doreste: ai intarziat vreodata la scoala ? ai intalnit pe cineva faimos ?ai fost la vreun concert ? ai fost la vreo nunta ? Stiu, sunt intrebari de cacao dar nu e vina nimanui ca ai iesit in oras cu o nasparlie..

Comentarii ( 3 )

  1. De V-day am deja stabilit programul! Merg cu iubi la un bar cu un ditamai tv-ul si ne uitam la Ajax-Steaua in timp ce ne intrecem la baut bere. Isn’t that romantic or what?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top