unlike

Stiti de ce urasc eu fb ?  Pentru ca poti da celor care nu te-au vazut de multa vreme impresia ca-ti merge bine. D’aia. Si cum pe plaiurile mioritice se sufera mult, da’ mult de tot la capitole gen „am mai mult ca voi”, „sunt mai fericit(a) ca voi”, „arat mai bine ca voi”, calatoresc mai mult ca voi”, nu e de mirare ca wall-urile sunt pline de poze de cacat si prietenie zero barat. Din wall-u meu de exemplu stiu ca foste colege din generala sunt patroane de restaurante de lux, directoare, englezoaice sau pur si simplu pline de bani. Va mira faptul ca n-am schimbat nici macar 1 data o vorba ? Deci d’asta mi-ai dat friend, sa-mi dai peste nas ca te-ai ajuns ? nu era nevoie..

Ma gandesc serios sa ripostez cu aceiasi metoda. Se iau 1, 2.. 50 de wallpapere hd, se modifica cu grija in PS si se urca pe fb in photos, cate una pe saptamana: hong kong 2013, bali – decembrie 2012, revelion kuala lumpur and so. pai ce plm, voi ati inceput..

4 Comments on "unlike"

  1. beli-mi-s-ar in facebook-u’ lor…
    si in mentalitatile de melteni…

  2. Uska, vrei sa vezi poze cu mine si in spate se vede Burj al arab ?

  3. io zic sa urci citeva si sa le si explici pe unde ai fost! sa mor si apoi baga link la blogu tau pe facebook…

  4. Tre si un check in 🙂
    App, acu o saptamana te-am vazut in partea sud vestica pe Venus intr-un galactic trip. Sigur ti-ai facut poze si pe acolo 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*