Cum sa-ti dai seama daca e bun la pat (1)

A gasit fratili vostru un articol pa net cu titlul de mai sus. E scris de o frigida care n-a vazut cum arata dar e interesant felul in care isi imagineaza, check this out:

1. Este un adevarat gentleman: In dragoste, ca si in sex, in general,  exista anumite gesturi mici care conteaza enorm si care fac diferenta, pana la urma. Iti deschide usa, galant, iti tine scaunul cand te asezi la masa, te suna peste zi sa te intrebe cum iti merge, isi manifesta interesul fata de un proiect important cu care te confrunti la job? Daca da toate aceste semne inca de la bun inceput, mai mult ca sigur ca va fi un gentleman si cu luminile stinse, in pat.

Vai dar ce romantic…si atat de gresit! pai s-o luam pe rand: iti deschide usa galant sa intri tu prima dintr-un singur motiv: vrea sa-ti vada bucile, e unul din putinele momente cand se poate holba fara sa-l vezi. Iti tine scaunul cand te asezi: e normal, vrea sa te impresioneze, stie ca proastele sufera sa fie invidiate de alte proaste iar el e mai aproape de o muie. Trebuie sa tii minte un amanunt: e prima si ultima oara cand face asta. Te suna peste zi: te suna impins de alti amici carora le-a spus ca fute o proasta „sun-o koae si pune-o pe speaker sa-i auzim si noi vocea, zici ca face muie ? intreab-o ce munceste si vezi daca nu se arde si cu altu..”.

va urma..

Comentarii ( 2 )

  1. Din experienta mea (deloc de neglijat ) in ceea ce privesc barbatii, gentilmanii sunt exact opus in pat. Cu cat e mai atent, aranjat la 4 ace si galant, cu atat mai mult creste perversitatea pe care o cauta in pat.
    In absolut orice trebuie sa fie un contrast perfect.

  2. Se ascund Tygresse, sunt vicleni si profta de naivitatea (prostia) femeilor care vad doar costumul, nu si omul..
    btw, bine ai venit pe acest blog !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top