Cum sa-ti dai seama daca e bun la pat (3)

3.Lumea nu se invarte in jurul lui si atat. Exista barbati care cred ca in toata lumea asta nu e vorba decat despre ei: nu discuta decat despre ce-au facut ei peste zi, ce vor ei sa manance, ce film vor ei sa vada seara. Iti imaginezi unde ar putea duce relatia cu un asemenea tip… In schimb, un barbat care te intreaba intai pe tine cum ti-a mers peste zi, care iti face pe plac si merge la restaurantul tau chinezesc preferat, desi el nu e innebunit dupa mancarea chinezeasca, e clar ca vrea sa ramana in preajma ta o perioada ceva mai lunga. In plus, e un semn clar ca pentru el conteaza sa te satisfaca pe tine in primul rand – iar asta este un semn ca asa va proceda si in pat.

Koae, am citit bine ? unde s-a pomenit asa ceva ? nici macar in filme nu vezi o scena in care el vorbeste si ea asculta, este exact invers. Si, in cazul in care ea ii permite si lui sa vorbeasca, ce poate s-o intrebe in afara de servici & stuff ? Ce idiot ar manca o saorma sa ragaie a usturoi cand stie ca e loc de hatzaiala ? Cui nu-i place chinesse ?  Autoarea acestor ineptii (e imposibil ca un barbat sa scrie asemenea tampenii) pe ce lume traieste ?

Finalul e maxim: „pentru el conteaza sa te satisfaca pe tine in primul rand„; e gresit, pentru el conteaza sa dea o buca, restul sunt detalii neinteresante..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top