Printzesa la horizont, manca-ti-as..

Se da urmatoarea situatie ipotetica: Geta se fute cu Fane iar Fane s-ar fute cu Veta. Hai, comentati!

E ceva de comentat ? Eu zic ca e de ignorat. Dar daca v-as spune ca pe un alt blog sunt peste 100 de comentarii (and counting) la textul de mai sus, n-ar fi o situatie ipotetica ?

Printzesa are succes nebun cu postari infantile. Nu o invidiez, o admir! pacat ca are „rel=nofollow”, altfel bagam si eu comentarii. Si totusi, cum de are asa de multi cititori ? Cum de aveau zeitele atatia fani virtuali gata sa sara la oricine se baga in seama? care e secretul lor ? Cred ca stiu. Speculeaza, vad ce place si continua pe linia respectiva. Cu prima ocazie cand foloseste un cuvant obscen ii pleaca jumatate dintre cititori. Sau cand scrie „sa dus sa de-a de mancare”. Fanii nu te iarta, de asta ziceam ca o admir, ajungi sa-ti dedici viata unui blog, iti freci creierii gandindu-te la subiecte care sa tina cititorii acolo, sa-ti alegi cu grija cuvintele.

Nu ma refer strict la ea, este doar un exemplu. Nu sunt de acord sa devii addicted. Cu ce te ajuta sa ai 5000 de potentiali prieteni ? iesi cu necunoscuti la mall sa va etalati iphone-urile si sa va laudati copiii ? Sau poate ii consideri mai nefericiti si le oferi 10 minute de socializare intr-o lume plina de ipocriti.. Dar tu chiar ai o viata perfecta ? Si ai luat in calcul ca poate majoritatea asteapta ziua cand scrii ca esti la un pas de divort sau depresie ?

Comentarii ( 8 )

  1. chiar m-ai facut sa clicaiesc pe lincu ala cu printeza! am iesit repede dupa ce i-am umplut frigideru, of course! 🙂
    da’, mi-a dat o idee de postare ceva de genu: ” azi dimineata m-am spalat pe dinti. comentati cu ce pasta „

  2. am citit de doua ori postul asta si nu reusesc sa gasesc argumentele. poate de asta n-ai si tu cititorii lu’ aia mica urbana.

  3. superb, superb, de 3 ori superb! In primul rand vreau sa ma felicit, experimentul a reusit. Iti multumesc Lila – oricine ai fi!

    P.S. n-are rost sa dau explicatii..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top