am gresit. i-am scris printzesei

dar ea nu mi-a raspuns ceea ce inseamna ca-i plac jocurile. Ar trebui sa-mi multumeasca, i-am oferit o gura de aer sa aibe timp sa gaseasca alte tampenii de scris. Nu stiu exact de ce nu mi-a publicat comentariul, era unul inofensiv. Sunt 2 posibile motive:

1. crede ca daca ma ignora voi deveni mai agresiv, voi face scandal si voi fi tapul ispasitor pentru injuriile si amenintarile (nu vad cine ar avea motive sa faca asta) de care pomeneste; frigidele vor crede, toata lumea e fericita mai putin nenorocitul ala de twigg. Ma doare fix in cur, am trecut prin lupte mult mai grele cu emigrantii si zeitele, de data asta mi se pare apa de ploaie.

2. nu stie cum sa reactioneze; se gandeste cum sa-mi raspunda, ce urmari pot aparea etc; cu alte cuvinte, i-am stricat ziua. Daca observati in urmatoarele zile texte incoerente inseamna ca am avut dreptate.

Nici nu conteaza la urma urmei, mi s-a confirmat ceea ce am vrut sa demonstrez: vrei sa te adore ? ofera-le ce vor. Nu e nicio diferenta, nici pe bloguri, nici in politica. Este exact motivul pentru care am ales sa scriu pe blog-ul meu doar ceea ce vreau, nu ce vor altii. Sau ce se cere. Pot sa am zero vizitatori, scriu pentru mine, nu vad problema.

Fi-mea a crescut, nu mai are rost sa vorbesc despre ea. Stiu ca asta e la moda, sa scrii despre copii sau bunastare. Despre iubire, despre sotul care te iubeste ca’n filme, despre vacantele tale, despre fericire. Asta ascunde de fapt o slabiciune, nu este realitatea, este ceea ce-ti doresti sa fie. Pentru ca daca ai avea le-ai tine pentru tine, daca esti intr-adevar fericita nu trebuie s-o spui la toti, te vor invidia. Stii asta dar nu o poti recunoaste. Si atunci iti vei inchide blogul, asa cum au facut zeitele. Minciuna are picioare scurte.

P.S. te rog sa nu-ti inchizi blogul, o sa ma certe nevasta-mea care te citeste ocazional si nu vreau sa stau pe bara..

Comentarii ( 4 )

  1. Cineva inteligent spusese ca omul scrie cand e trist. Si ca sa dau un mic exemplu, majoritatea articolelor tale comenteaza ceva ce te enerveaza.
    Daca zeitele, printe si restul parasutelor scriu de ia foc tastatura, mie nu-mi da de inteles decat ca duc lipsa. Grav!

  2. Ty, e infiorator ce comenteaza femeile (chiar si cativa barbati) pe blogul respectivei; sa zicem Doamne-fereste si sa ne rugam sa nu ajungem ca ele. Bine, e si mult teatru dar na, da bine la imagine 😀

  3. Ty, trebuie sa acceptam ca in jurul nostru sunt oameni cu probleme mari ce cauta refugii acolo unde nimeni nu stie cine esti. Cum poti sa spui ca ai plans citind ceva fictiv ? majoritatea mamelor sunt cu nervii la pamant, e usor sa vezi ce generatie de copii tembeli avem si iti dai seama ca lucrurile nu sunt tocmai roz. Si mai e ceva, cine se scuza – se acuza, daca ai fi citit 2, 3 comentarii ai fi vazut dincolo de cuvinte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top