Fereste-ma, Doamne, de prieteni

Mi-am dus masina la un amic cu un service auto, cand am luat-o dupa 2 zile era benzina pe zero desi o lasasem cu aproape juma de rezervor. Nu-mi pasa de benzina, problema e ca nu stiu in ce hal a mers cu ea si pe unde o fi mers. NICIODATA sa nu va lasti masinile cu benzina in rezervor, bagati 1, maxim 2 litri cat sa va tina pina la peco.

La una dintre firmele unde ma duc ma ia unu deoparte: „fratele meu, vad ca le ai cu calculatoarele, nu-mi faci si mie unu cu banii la salariu si ceva in maxim 400 lei ?” Ii spun ca incerc sa-l ajut, plec de la firma respectiva cand ma suna omu: „auzi.. da’ ce calculator imi faci ? Ca am vorbit cu un prieten care se pricepe si mi-a zis sa aibe procesor intel dual core peste 3000, 2 giga ddr 2 sau 3, hard disk 500, placa video 512 separata si dvd sa faci muzica..”. Am tras pe dreapta din motive de risc de accident, am tras aer puternic in piept si i-am spus cu cel mai inocent glas:”roaga-l pe amicul tau sa-ti faca calculator” si i-am inchis.

M-am vazut zilele trecute cu un pusti sa-i curat de praf un laptop. Va spun sincer, nu credeam ca exista laptop-uri care au facut razboiul: display-ul cu dungi negre pe ecran abia se mai tinea in balamale, incarcatorul era infasurat in scotch pentru ca se dezmembra, unitatea dvd nu functiona, usb-urile doar cand aveau ele chef si multe altele. L-am sunat pe om sa-l intreb de ce s-a purtat asa de urat cu laptop-ul cand ce crezi ca-mi spune: „stii, abia l-am cumparat de 2 zile de la un prieten, am dat pe el 6 milioane..”

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top