headache

N-am avut putere sa intru pe blog sau sa fac ceva zilele astea, o durere cumplita de cap cu stari de greata si fara pofta de mancare mi-au pus capac. Pai cum mortii ma-sii sa ma fii bun de ceva cand auzi pe cineva cunoscut ca firma la care lucreaza il trimite in state, mai precis in New York, sa lucreze la sediul firmei pe 3000 de coco ? Si asta in timp ce ma cautam de bani prin buzunare sa bag macar 3 litri de benzina. Cata putere sa ai koae…

N-am sa inteleg niciodata cum reusesc unii sa aibe bulan de job-uri superjmechere; probabil ca trebuia sa mananc cacat cand eram mic, daca incep acum nu cred ca se pune; pina si fi-mea mi-a dat o palma pe acelasi subiect, ne uitam amandoi pe travel la o emisiune cu parcuri de distractii si cand i-am spus ca nu putem merge acolo pentru ca ele sunt in america iar noi in romanica a inceput sa planga: „tati, de ce m-am nascut in romania ?”

Sper sa n-aud iar pe cineva ca ma ia cu emigrarea sau canariotii, una e sa faci foamea printre straini si sa muncesti cu ziua pe unde apuci si alta e sa ti se ofere un job in NY + cazare. Nu au nimic in comun.

P.S. o sa-mi revin..

Comentarii ( 4 )

  1. auzi.. imparatia asta e tot pe zone geografice ? adica macar dincolo o sa pot trai in Seattle ? daca nu..thanks, but no thanks !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top