Cele mai sexy lucruri pe care sa le spui sotiei in pat (5)

Ce bine ma simt, imi place asa

Din nou, asa ii vei spori increderea in sine cu un feedback pozitiv. Si daca stie ca ceva iti place in mod special este probabil sa tina cont de aici incolo.

Penibil. Lui ii place orice, oricand, oricum si in orice pozitie, sex sa fie. Chestia cu „asa imi place” da impresia de egoism, s-ar putea ca ei sa nu-i placa. Da’ nu mai bine iti vezi de treaba (orice ai face in momentul ala) decat sa spui tampenii ? sau macar spune-i ceva interesant, ceva de genul „imi place sa te fut”. Punct ochit – punct lovit! plm..

Comentarii ( 2 )

  1. Daca e sa ma gandesc mai bine, nu prea mai ai timp sa vorbesti in pat… Ori ai gura ocupata, ori strici momentul! II spui unei femei ceva in timp ce… ea incepe sa se gandeasca la altceva. Un exemplu simplu: el ii spune „ce cur misto ai”, ea gandeste „merg de 3 luni la sala, ar trebuie sa arate bine dupa atata munca! Chiar, maine trebuie sa ma duc sa imi fac abonamentul pe luna viitoare. La naiba, iar raman fara bani pentru rochita aia…”.
    Daca e timp de taclale, ori el trebuie sa ia niste lectii de dat la buci pentru adulti, ori ea e frigida!

  2. Daca ai chef de vorba inseamna ca n-ai chef de hatzaiala si daca ai chef de hatziala in mod sigur nu ai chef de vorba; bine, 2, 3 vorbe deochete acolo nu strica..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top