Drama de a fi roman (2)

Drama de a fi roman se intampla de sarbatori cand toata lumea intra in sevraj: casnicele se arata cu degetul care si-a spalat mai bine geamurile, babele se duc la coafor, puradeii merg la bazar sa se imbrace cu hainute noi. Ce legatura exista intre niste evenimente de acum 2000 de ani (putin credibile) si societatea de cacat in care traim..ma depaseste sincer. Faza cu oolele colorate e ok, putin divertisment e binevenit. Restul insa.. ce aveti cu mieii de trebuie sacrificati ? Cum poti, in numele religiei, sa te uiti in ochii unui miel si apoi sa-l omori ca o javra ? De ce n-o sacrifici pe ma-ta?

Drama de a fi roman se intampla de sarbatori cand te duci la hipermarchet imbracat la costum si cumperi pufuleti la promotie. Nu poti merge imbracat ca un loser, macar de paste sa le arati tuturor cine esti tu cu adevarat. Drama de a fi roman se intampla tot in hipermarchet cand dai din coate pentru o gura de fanta intr-un paharel de plastic. Sau cand stai la coada pentru o inghititura minuscula de paine unsa cu ceva margarina.

Drama de a fi roman se intampla cand vezi in parcarea de la Lidl Range Rover-uri care n-au loc sa intoarca.

Drama de a fi roman se intampla cand iti minti prietenii ca pleci intr-un loc misto doar pentru ca e rusinos sa stai acasa, da impresia de om care nu simte febra sarbatorilor. Si chiar daca esti online pe fb sau mess le spui ca ai ramas conectat de pe telefon sau tableta din locul misto.

Drama de a fi roman se numeste post, o scuza penibila pentru a nu face sex.

Drama de a fi roman se intampla imediat dupa sarbatori cand ai multe de povestit si nimic interesant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top