nelipsitul articol de dupa sarbatori

Stiu, sunt atat de previzibil..de data asta insa nu intreb cum ati petrecut, oricum nu se sinchiseste nimeni sa raspunda. E adevarat ca nici nu ma intereseaza dintr-un singur motiv: stiu deja cum ati petrecut! distractie, gratar, caterinca, mare, gagici, bere.

La mine a fost totul banal, ca in fiecare an. Nu stiu de ce nu reusesc sa-mi depasesc conditia, poate ca trebuie sa zbier CRISTOS MA IUBESTE, in felul asta s-o schimba ceva, nu stu. Chestia e ca nu ma pot exterioriza, nu sunt sigur ca e lipsa de credinta, nu ma pot concentra pe subiect. Chiar am avut o tentativa de apropiere de divinitate zilele trecute cand m-am dus cu fi-mea la biserica. Intru, am zis sa cumpar si eu niste lumanari, altceva ce sa fac.. ma duc la cucoana de vindea si-mi spune sec: astea mici sunt 3 lei, astea medii 5 lei si astea mari 8 lei. femeie, scump rau sa fii credincios! are cumva nevoie parintele de o masina noua ? pina la urma am luat 2 lumanari dalea subtiri, 40 de bani bucata. M-am simtit exact ca la florarie cand tiganca iti spune pretul dupa ce te miroase cat esti de fraier.

Stati oleaca, stiu ca exista existau cititori fanatici care vor trage concluzii: pai d’aia nu-ti merge bine koae, ca nu esti credincios! puteti sa ma sugeti, ca de obicei, de oo. Va voi spune o intamplare reala: aveam zilele trecut o stare de cacat, framantari, etc. Mergeam cu privirea in jos si ma tot gandeam la diverse cacaturi, cum sa rezolv chestia aia, cum sa fac cu treaba cealalta cand am vazut in fata mea o fetita de vreo 8,9 ani, paralizata, intr-un scaun cu rotile. Am avut un moment in care cu greu mi-am tinut lacrimile dar mi-am dat seama ca se poate mult, mult mai rau. Ceea ce numesc eu probleme sunt de fapt cacaturi iar zilele banale sunt de fapt zilele in care am uitat sa ma bucur de viata. E doar vina mea, nu are legatura cu nimic ezoteric.

Tot zilele trecute m-am uitat la stiri, n-am mai facut asta de la craciun. Ce chestie, un reportaj era din biserica, urmatorul de pe plaja cu multe tate si buci. Am impresia ca traiesc intre 2 lumi paralele, unite de spiritul unei sarbatori in care nimeni nu e de inteles. Ala micu de se duce la mare sa dea o buca si prinde si ocazia, poate fi judecat ca a pacatuit ? si eu am avut 18 ani si taaare misto era cand intrai in camera de hotel cu o gagica pe care habar n’aveai cum o cheama. Bravo tie koae, nu rata nimic bun daca ti se ofera, restul sunt doar.. invidiosi. Era sa uit: bai frate, am vazut multe gagici la biserca! si nu sunt de acord s-o vad pe Geta in colanti negri cu lumanarea in mana, nu-mi pot lua privirea de la forma bucilor..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top