meanwhile

Bai, ia intrebati-ma: cat iti consuma koae masina ? Raspuns: 5 in afara si 8 in oras. Stiu ca e varza, toaaaate celelalte masini din lume consuma 3,5 maxim 4 in afara. Doar eu sunt mai fraier, poate bag benzina de unde nu trebuie. Si pentru ca tot suntem la inceput de sezon si nu egzista cetatean sa nu mearga cu masina la mare, pe langa cei 3 litri/100 mai avem o problema: nimeni nu face mai mult de 2 ore ! ba sa-mi bag pl, iar sunt prostu clasei si habar n-am pe unde s-o iau sa ajung si eu la fel de repede ca toti ceilalti. Dar stai, vorbim de cetateanul obisnuit, el face maxim 2 ore, soferii de elita fac intre 40 minute si cel mult 1 ora, mai si specifica: frate, din fata scarii pina in fata hotelului: 50 de minute. mai zi ceva..

Apropo de sofat, manca-ti-as, voi ati observat cat de agresive au devenit femeile la volan ? vai de plm, am ocolit la mustata cateva accidente ieri pentru ca am franat brusc, am tras de volan dreapta sau pur si simplu m-am dat la o parte din calea lor. Sunt dure, sunt femei de afaceri, femei de succes cu cariera dar daca ii spui „hai sa te fut” se lasa cu injuraturi de morti. frigidele pizdii..

Mi-am adus aminte de o faza: am trecut ieri cu masina pe langa o firma unde am avut de lucru acu ceva vreme si unde am cunoscut o virgina de 40 de ani. Ba.. nu-i dadeai 40, se tinea destul de bine, era openmind dar nu se futea din cauza religiei or somethin. Ma rog, intr-o seara a stat cu mine dupa program sa termin ce aveam de facut si i-am spus ca o pot lasa acasa, era destul de tarziu si oricum era in drum. Frate, evident ca a refuzat sa intre in masina dar din ziua aia mi-au reziliat contractul cu ei, brusc n-au mai avut nevoie de serviciile mele. Sa-mi bag pl, unde am gresit ? daca vroiam s-o fut trageam de ea in birou unde eram singuri, in masina ce puteam sa-i fac ?

Alta chestie: vorbeam cu 2 tovarasi de masaj erotic, poate reusim sa ne combinam toti 3 sa mergem fara sa ne afle nevestele. Ce crezi koae ca spune unul din ei ? mamaaaa, sa-mi bag pl, nu m-as duce nici sa ma bati, eu imi iubesc nevasta, vrajeli. Ba tata, ce ai ? te duci sa te relaxezi si sa vezi niste tzatze cum se freaca de tine, cat de rau poate sa fie ? Nu manca-ti-as, el nu merge ca se umple de boli. ahaaaa, pai asta era de fapt ! tu te gandesti ca mergi sa futi sau iti imaginezi ca vine una si se repede sa ti-o suga cu pofta si tu nu vrei. Gigeleeee, alea e optionale si costa in plus, tu iei pachetul de baza, adica masajul facut de domnisoara in bikini dar imi place cum te gandesti la nevasta-ta!

Comentarii ( 3 )

  1. Masajul erotic nu este o forma de a insela ci doar o metoda de detensionare sexuala. Mai exact, „tragi primul glont” la masaj si apoi te duci frumos acasa la nevasta si i-o tragi ca in tinerete, adica mai mult de 10 minute cu tot cu preludiu (=convins sa vi-o trageti).

    Vezi ca o sa fiu si eu soferita de Bucuresti in viitorul apropriat asa ca verifica-ti franele din timp 😛

  2. Stai sa inteleg: daca merg la masaj erotic si nu vreau nici sex, nici oral, vreau doar masaj cu fufe in bikini.. nu se poate ?
    btw: 10 minute cu dezbracat, preludiu, hatzaiala, dus si imbracat la loc ai vrut sa spui..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top