Twigg nu recomanda

Nu va recomand sa mergeti la mecanicul meu auto. Nici nu am un mecanic auto, cunosc cativa la care merg prin rotatie si ma opresc la ala care imi ia cel mai putin. Daca eu sunt multumit de el nu inseamna ca si voi veti fi la fel. Nu va recomand medicul meu dentist daca va vad cu falca umflata din simplul motiv ca nu am un dentist, am avut unul dar a murit de batranete. Si chiar daca as avea nu v-as trimite, daca il prindeti intr-o zi proasta si va scoate maseaua care nu trebuie ?

Nu va recomand sa mancati pizza unde merg eu, s-ar putea sa nu va placa pretul, blatul sau gustul. Nu va recomand sa mergeti in vacante unde merg eu din simplul motiv ca n-am un loc anume. Si cel mai important: nu va recomand o nevasta ca nevasta-mea, s-ar putea sa nu fie genul vostru.

Ce m-a apucat ? e simplu, nu mai vreau sa aud de oameni si locuri, de relatii si recomandari. Faze de genul „te trimit eu la X” sau „am eu pe cineva la..” imi provoaca apatie si incep sa casc instantaneu. Koae, pastreza-ti tu relatiile pentru tine, lasa-ma sa ma descurc singur. Ultima oara m-am luat dupa cineva care se lauda ca are pe cineva jmecher rau la pasapoarte ca apoi, cand i-am cerut numarul sa-i fac lu’ fi-mea pasaport mi-a spus ca de fapt are pe cineva la eliberari, dar conteaza ca e relatie! Chestia asta cu „eu am 3 coaie” nu o pot intelege. Foarte bine ca-l cunosti pe X sau Y, dar la ce mod ii cunosti ? ca si eu cunosc cateva mii de persoane, unele de peste ocean. Chiar, cunosc pe cineva in Australia, e mare jmecher; daca ajungeti pe acolo si aveti nevoie de cineva sa va ia de la aeroport, sa va faca rost de un job bine platit, o casa, o masina, un cangur etc va dau nr lui de mobil. Abia asteapta sa lase totul pentru voi..

Comentarii ( 4 )

  1. Mie mi-a placut pizza de la D’eight (am aflat de la tine)… asa de mult incat ajung de cateva ori pe luna acolo 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top