meanwhile

Este incredibil cum trece timpul, nu inteleg cum dracu se face 11 seara dintr-o data, parca adineaori mi-am baut cafeaua.  Dimineata abia am timp sa-mi citesc mailurili si sa vad 2, 3 buci ca deh, trebuie sa plec. Seara ma pun la pc, vreau sa scriu o intamplare care mi-a dat ziua peste cap si brusc se aude „hai la masa”, „du-te si du gunoiu ca pute”, „imbraca-te ca iesim sa ne plimbam”. Cand sa mai ai timp koae si de blog ? Intreb pentru ca nu reusesc sa inteleg cum scriu altii zilnic. Cum isi gasesc timp ? Si chiar daca ai timp cacalau, parca e mai tentant sa mananci o inghetata si sa te uiti la un film. Zic si eu..

Era zilele trecute o stire, nu stiu ce milionar a crapat in accident de elicopter, altu’ a crapat lovit de tren, de altii nu se prea vorbeste, ideea e ca ai crapat. Ai luat ceva cu tine ? nu koae, putrezesti in 4 scanduri si te pisi pe toate milioanele de parai pe care te-ai chinuit sa le faci. Iti mai folosesc la ceva ? Toata lumea e setata sa faca bani, bani, bani, bani. La ce-ti trebuie milioane,  15 case  sau 10 Ferarri cand stii ca poti muri maine ? Oare poate invata cineva ceva din asta ? Pentru ca nu e vorba doar de milionari, multi strang din cur. E prea mult sa dau 20 lei pe o ceafa la gratar, mai bine imi cumpar un covrig si restul de bani ii pun bine. Pai si daca te imbolnavesti si trebuie sa dai bani pe medicamente ca ti-ai futut stomacu de la prea multi covrigi?

Faza de cascadorii rasului: in firma x, intr-un hard disk, pe langa documentele obisnuite erau si cateva care sa zicem ca trebuiau sa dispara. Ce crezi ca a facut Gigel din firma respectiva ? a scos hard-ul, a luat cel mai mare baros si l-a facut tandari. Apoi, sa fie 100% convins ca nu se mai poate recupera nici macar un bitisor din el, a turnat motorina si i-a dat foc. A 2-a zi insa a realizat ca in respectivul hard, pe langa cele 2, 3 documente compromitatoare, se aflau tone de documente importante, o baza de date si multe altele. Stiti ce intrebare mi-a pus ? oare mai pot sa recuperez ceva din hardu ala ? omg..

I have made a huge mistake, m-am „imprietenit” cu niste prosti in parculet. Pe moment am uitat ca daca vrei o viata linistita trebuie sa te feresti de prosti si sa nu te cobori la nivelul lor pentru ca te vor bate cu experienta. So, eram in parc cu 2 tatici si ma uitam la bucile uneia, destul de sexy gagica. Stiti ce a inceput sa se susoteasca la cateva zile prin parc ? Ca sunt un nefutut, d’aia ma uit dupa femei. Manca-ti-as, de unde stiu ei ce e la mine in casa ? Cum poti sa fii atat de labar incat sa arunci cu cacat in cineva fara sa ai macar un agument ? Chiar daca as fi povestit ca n-am mai vazut-o de 3 luni, tot n-ar trebui sa ma crezi pentru ca poate am spus ce-am vrut sa auzi, nu e musai adevarul. Dar daca de maine ma uit la bucile lu’ nevasta-ta, te oftici sau te bucuri?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top