meanwhile

Sunt treaz de la 6, mortii mamelor lor de caini imputiti. Nu stiu cum mortii ma-sii numai dimineata ii apuca latratul, mortii lor de javre. Daca in mortii ma-tii iesi sa-ti plimbi potaia dis de dimineata, nu-l lasa sa latre in disperare, sunt oameni care dorm la ora aia. Si e sambata futu-ti pe ma-ta..

Ca tot veni vorba, am un vecin bulangiu in blocul de vizavi. Sta in mortii lui la geam si se benocleaza la noi toata ziua, de cate ori ma uit pe geam, bulangiul e cu ochii spre mine. E aiurea, ma duc in bucatarie sa-mi prajesc cartofi si il simt in freza. Sa fiu sincer, ma doare fix in cur ca-mi admira chilotii, m-as fi simtit mult mai confortabil daca eram admirat de o fufa. Ma gandesc serios, cand raman singur sa stau in bucile goale, sa ies la geam cu o bere intr-o mana si cu cealalta sa ma scarpin la oo; in secret, imi montez camera de filmat spre el cu zoom maxim, apoi ii bag in cutia postala un bilet: http://youtube/watch?…..

Nu reusesc sa-i inteleg pe cretinii care intra cu 80km/h in hipermarchet. Unde mortii ma-tii te grabesti ? ca e abia 4, pina se inchide mai sunt 8 ore..

Apropo, a fost ziua lui fi-mea. De nume, nu de nastere (multumesc de urari, si voi sa fiti sanatosi). Ideea e alta: nu mai am rabdare sa socializez, sunt atat de multe alte chestii interesante de facut decat sa stai de vorba cu oameni cu care de fapt n-ai ce sa discuti.. dar na, obligatii. Scoate copiii la mec, scoate nevasta la carciuma de fitze, scoate bani pentru bere la toti cunoscutii. Nu e atat de grav dar parca era mai bine sa fim doar noi 3, singuri. Ma oboseste aglomeratia, galagia, toti vorbesc in acelasi timp, toti copiii zbiara in acelasi timp iar eu trebuie sa ma prefac ca ma simt minunat. La sfarsit am cheltuit o avere si sunt si pachet de nervi. One passed, three to go..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top