Your FB friends hate you and your stupid photos

N-am zis-o eu ci studiile pe tema asta. Oricum, se stie ca like-urile sunt date la misto, doar nu are ce sa-ti placa la o poza intunecata cu un plod cu ochii rosii din care nu intelegi nimic pentru ca e facuta cu un telefon mobil de cacat, plod pe care il vezi si in realitate. Nu inteleg de ce as da like la poze cu sfinti sau preoti, poze cu caini sau diverse chestii peisagistice fara pic de farmec. As da like la un restaurant unde se mananca bine, la o masina sau film misto. As da like la tipele care si-au pus la status o poza in bikini sau din „in a relationship” to „single”. Misto, poate e loc s-o futi ! Altfel de ce mi-ar placea ?

Also, FB friends hate you. Foarte adevarat ! plm, te combini cu una si umpli wall-u cu poze libidioase cu voi. Eu ce ar trebui sa fac ? sa ma bucur ca dai la buci printr-un mare like ? ahhh, stai: te lauzi. Si vrei sa-i oftici pe ceilalti care te credeau un pampalau, le-ai dat peste nas cu noua gagica. Te astepti sa primesti like-uri ? Gresit, o vom cauta si noi pe fb, poate are poze in tatele goale..

At last: esti gagica, arati bine, te-ar fute toti. Urci o poza cu tine si cu un catel si ai sute de like-uri. Sa mori tu ca le place poza..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top