meanwhile

Am vazut Elysium si mi-a placut mult. Stiti ce e interesant la filmele sci-fi din ultimii ani ? felul in care si-au schimbat cu totii viziunea despre cum va arata viitorul. In anii ’80, aproape toate filmele sci-fi vedeau viitorul ca fiind o lume de vis, in care toti vor trai lipsiti de griji si razboaie. Acum, toata lumea vede viitorul intr-un mod apocaliptic cu eroi care mai schimba una alta. Elysium e misto pentru ca are multa actiune, in Oblivion am vazut tăte si buci, un must have in orice film cu pretentii.  Nu conteaza genul, important este ca eroul principal, mai ales daca  vedeta ca Tomita sa dea la buci, sa stie lumea ca omul nu duce lipsa. Apropo, le-am vazut la cinema si nu-mi pare rau. La mall vitan unde merg de obicei, la orice bilet cumparat primesti un bilet gratis pentru data viitoare deci nu e chiar atat de scump.

Citeam in click un articol de cacat, una divorteaza de barba-su ca nu poate ala s-o futa zilnic. Pai manca-ti-as, este imposibil chiar daca arata beton, nu poti mai mult de 1 saptamana s-o futi zi de zi pe aceiasi femeie, trebuie sa mai faci si pauza ca altfel ti se taie. Poti sa futi zi de zi cu o singura conditie: sa schimbi femeia la saptamana: acum una care da cur, urmeaza alta care face mumu, apoi una cu tate mari, una grasa, una slaba, o asiatica..sa nu te plictisesti. stiu, mereu am dreptate.

Am inteles ca e razboi prin Siria, nu ma mai uit la tv dar am auzit discutii prin parc. Cum spunea Tutea: America e singura tara din lume unde poti fi judecat daca faci economie de munitie. true ! Pai e logic din pmdv, au mai progresat tehnologic si trebuie cumva sa scape de „vechituri”. S-ar putea sa ma insel dar un lucru e clar: putem s-o sugem in orice clipa, sa-mi bag pl; azi stai la plaja cu o bere in mana si deasupra ta, fara sa ai habar, zboara rachete nucleare pentru ca Geta nu i-a facut muie lu’ Gigel si ala e cu spume. Greu de crezut ca mai apuca cineva Elysium..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top