meanwhile

Fii-mea a racit. Nu, nu a transpirat si a stat in frig ci a luat un virus. Nici nu trebuie sa ma uit in calendar sa stiu cand vine toamna, ma anunta fi-mea de fiecare data cu o precizie fantastica. Ma gandeam ca acu 30 de ani, o raceala se trata cu ceai de tei cules de pe strada, eventual si niste miere daca erai smardoi si aveai relatii la alimentara; acum, raceala trece doar dupa o vizita la medic si un pumn de medicamente care nu stii ce efecte au in timp. Nu este cazul nostru, este realitatea koae. Raceala nu mai e ce a fost odata, muci si tuse, este ceva care iti da fiori, suferinte si-ti goleste buzunarele. Al 3-lea razboi mondial (a se citi exterminarea) a inceput demult: corporatiile sunt putrede de bani iar noi murim incet si sigur in fiecare zi „ajutati” de ei. Si cel mai rau: nu putem face nimic..

Am auzit ca se schimba codul rutier. Ce paradox, desi imi vine sa sar in sus de bucurie cand aud ca jmecherii si-o vor lua in sfarsit in gusa, imi dau seama ca tocmai eu am belit-o. Stiti de ce ? pentru ca-i da lui Garcea puterea lui Dumnezeu, daca te-a tras pe drepta poti lasa masina acolo pentru ca n-o sa mai conduci niciodata. Si asa se va intampla, e suficient sa fortezi semnaforul o data,  sa depasesti un camion sau sa mananci salata cu otet, exact atunci te vor prinde. Ati circulat cu 55km/h..amenda 200 de milioane si 5 ani permisul suspendat. Pai sefule, BMW-ul ala care avea 120km/h nu l-ai vazut ? superb…

Bai, intrebare: stiti ce diferenta este intre vanzatorul de tichete bingo din statia de metrou si un B2B KEY Account Sales Representative sau Area Sales Manager CRT ? nici una! de fapt ar fi una mica, astia 2 din urma lucreaza intr-un birou si le-a facut sefu si carti de vizita. M-am scarbit de americanisme, este agent de vanzari koae. Simplu! si nu ma suni sa-mi faci cine stie ce oferta, ma cauti din disperare sa-ti iei un salariu nenorocit dar pozezi in mare jmecher care ma fute la cap. Te-as respecta daca mi-ai spune simplu: sunt Vasile, sunt un banal angajat si te sun sa-ti fac o oferta pentru ca altfel nu-mi da sefu salariu. Pai in cazul asta..ia zi Vasile, ce vinzi ?

Comentarii ( 3 )

  1. nu mai sint gunoieri, sint lucratori in salubritate, nu mai sint bucatari sint chef-i, nu mai sint sefi de sala, sint junior manager shift leader….plm de suferinzi!

  2. Imi aduc aminte, cred ca am si scris la un moment dat pe blog de un amic cu care nu ma vazusem de ceva vreme si care se lauda ca lucreaza la televiziune..pina cand l-am vazut la metrou cu taraba de robingo; sau fufa care lucra la Apaca si zicea ca lucreaza in modelling…
    apropo, la taranii care vand ceapa in piata e corect sa le spui „senior area marketing and agricultural research expert” ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top