yahoo e cretin

Cunosc un om care s-a imbolnavit de ficat. E normal, cand stii ca jumatate din viata este blocata intr-un cont de yahoo care iti cere „Where did you spend your honeymoon?” si orice bagi nu functioneaza e de inteles. Te mai si anunta: „pentru securitatea dumneavoastra am blocat contul!” De ce nu m-ai anuntat din timp ? Sau da-mi macar sansa de a intra intr-un fel, poate viata mea depinde de acel cont !

Eu intru ocazional pe yahoo, ultima oara am intrat ieri dupa o pauza de juma de an si doar de curiozitate sa vad daca mai functioneaza. Surprinzator, nu m-a intrebat de luna de miere, m-a pus sa bag mailul alternativ si mare bulan am avut ca nu era tot pe yahoo. Ce ma faceam ? Pierdeam cele 999+ de emailuri de la zumzi si alte grupoane..o pierdere inestimabila. N-am avut incotro si am dat delete la tot ce era necitit, imi cer scuze daca printre mailuri erau si de la unii dintre voi, am avut de ales intre a pierde 5 ore sa citesc fiecare mail in parte si a sterge totul in mai putin de 10 minute.

Cum spuneam, yahoo e cretin pentru ca isi bate joc de oameni. Asta care s-a imbolnavit de ficat ma suna sa ma intrebe daca cunosc vreun hacker sa-i sparga propria adresa de email si sa-l si plateasca pentru asta. superb sau ce..

Fii primul care comenteaza la "yahoo e cretin"

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi afisata.


*