meanwhile

Mortii ma-sii de cutremur, mi-a futut somnul. Dupa ce ca ma culc la 12 si ma trezesc la 7.30 in fiecare zi ca un robot, fara ceas, fara urgente sau drumuri de facut la prima ora, singura zi in care speranta de somn este mai mare ramane duminica. De unde koae, duminica e cutremur la 4 dimineata, exact cat sa-ti futa somnul. Daca vine replica ? Daca se trezeste copilu ? Si dupa duminica ce vine ? exact, fute-m-as in ea de luni!

Legat de cutremur, voi ati vazut la stiri sau diverse emisiuni de cacat pe subiect, cine se sperie cel mai mult de cutremure ? bosorogii koae! cat mortii ma-tii vrei sa mai traiesti ? Ii mai si auzi: sa vina dom’ne expertii sa ne spuna ce se intampla! pai futu-ti mortii ma-tii, ce stie expertul stii si tu daca ai facut macar 5 clase si n-ai chiulit la ora de geografie; diferenta intre voi este ca el vorbeste in termeni si are acces la niste aparate care schiteaza niste liniute. In rest sunt vorbe si speculatii. Acum este momentul clarvazatorilor, astia care prevad.. pe mortii lor. Dom’ne, o sa vina cat de curand unul mare rau. Ai dreptate, o sa vina pentru ca este ceva normal, pamantul este viu, iti vine sa crezi ? doar ca nu vine ca ai stiut tu, altfel te luat japonezii si-ti clonau creierul.

Ca tot veni vorba, discutam cu 2 amici despre meandrele filosofice ale lui Friedrich Nietzsche. Am glumit, discutam despre femei, un fel de „to do list”, ceva gen: eu as fute-o pe aia si pe aia si pe aialalta, discutii tipice pentru barbatii de 30+. Unul dintre noi tacea si asculta dar il vedeam ca inceaca ca gaseasca si el una buna sa ne dea peste nas. Ma rog, continui eu cu lista (e lunga rau) cand brusc il aud pe ala: stiti pe cine as fute eu rau de tot ? Pe Delia manca-ti-as. Mama, cat de buna e…

Am stat putin sa-mi aduc aminte cine e Delia si mi-am adus aminte de saracu ala de la n&d. N-am mai vazut-o pe Delia deci nu stiu cat s-a facut de buna dar daca amicul spune ca e – atunci o trecem si pe ea pe lista. Ah, si pe Anda Adam, am vazut-o sambata in concert in Cora. Cica ar avea si voce misto dar pe bune, cine sta sa si asculte ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top