meanwhile

Sa ma fut in bonurile Petrom, m-au imbolnavit de nervi. Dupa ce ca bag de 30 de lei iar ala de langa mine face plinul, cum sange se intampla ca tot el ajunge inaintea mea la casa si sa-mi bag pl, tot la casa aude de promotia pizdii. Ghici ce ? dupa ce ca e oligofren si nu intelege cum trebuie sa completezi un cacat de bon, acolo se apuca sa-l completeze koae. Du-te dreacu la masina si nu sta ca un ghirtzoi sa formezi coada. Si bulangiii aia de vanzatori au vina lor, trimite-l manca-ti-as sa-l completeze in alta parte! Ah, dar ati vazut cum arata bonul ? n-ai cum sa-l completezi, spatiile sunt puse la misto. Pai blocul meu se numeste Y7bis si acolo am doar o casuta. Sau spatiul pentru adresa de email in care poti sa scrii doar gmail ca nu mai intra nimic altceva. Totul e cu susta, parca vad ca la extragere aleg niste bilete in care nu se intelege nimic deci nu castiga nimeni. Sau sa ai atata bulan incat adresa de email sa fie de forma a@x.ro Atat de romanesc..

Am fost ieri la ikea. Exact, n-am avut unde parchez decat pe un damb in ditai parcarea. Fratioare, cate lume statea la coada la hotdog.. cate lume era la haleala..in schimb la casele de carcat subtire rau. M-am uitat prin parcare dar n-am gasit o masina mai naspa ca a mea. Stati linistit ca nu m-am dus aiurea, mi-am luat o masa din sticla dar nu asta e important ci in ce hal m-am chinuit s-o bag in masina. Pai odata ca mi-a fost tarsa ca se sparge si a 2-a ca n-am decat 2 usi! cumplit..

Seara m-am vazut cu cineva la mec. N-am putut sa ma concentrez la discutie, in jurul nostru roiau numai bucati, sa mor daca va mint; atatea gaoaze misto n-am vazut decat la prezentarile de moda. Sau poate sunt eu obsedat, nu-mi mai dau seama..

Stiti ce am tot auzit la tv in ultima vreme ? Pelerini! omg, asa se numesc aia care se calca in picioare sa atinga icoane ? ce paradox, sa mori la o coada unde astepti sa te rogi sa traiesti! mai era una care lesinase deja de 2 ori; mamaie, stai linistita, a 3-a e cu noroc, important e sa nu te dai batuta.

Comentarii ( 2 )

  1. in cuponul de la Petrom nu e obligatoriu sa-ti dai mailul. Nu l-am completat niciodata, sigur ma trezesc cu spam dupa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top