meanwhile

Ati transportat cu masina ceva care prezinta risc sa curga ? de exemplu un borcan cu muraturi ca tot e sezonul lor.. va spun eu, e un cosmar. La orice curba sau frana trebuie sa tii de el si sa tii si de volan si de schimbator si de ..tot. Abia am atins frana ca imediat a cazut din picioare, zici ca nu e adevarat. Tot atunci sare si pietonu pizdii in fata masinii sau se pune rosu sau vine un idiot si-ti taie fata. Ce sa fac mai intai ? mi-ar trebui 4 maini sa pot tine totul sub control. M-am uitat juma de ora, am facut experimente, am analizat variante, pur si simplu in masina nu exista nicun loc unde poti ancora acel borcan. Daca gasiti voi ceva sa-mi dati de stire.

Au aparut fanii Avicii ! Da koae, cunosc o tipa care spune ca e fan Avicii. Pai si de cand esti fana? Ea: de asta vara..dar ii ascult demult. ba ma lasi..
Discutia cu tipa mi-a adus aminte de o faza veche, cu Oasis. Abia aparuse Live Forever, practic prima lor piesa ( si cea mai misto) si omu cica ii stia de cand cantau prin baruri prin Londra in fata a 8 clienti beti muci. Cum ai reusit koae sa afli de ei, de aici din Romanica daca nu aveau nicun albun scos si nici nu exista net ca acum? Si tu, fufo, cum sa fii fan doar pentru o piesa ? Mie mi-a luat 3 ani si 2 albume scoase sa pot spune ca sunt fan FNM, imi primul rand trebuie sa simti altfel muzica lor, nu mai zic ca un fan le stie numele, piesele pe de rost, totul despre ei, se imbraca la fel ca ei, faze. N-as putea fi fanul unei trupe doar pentru o singura piesa dar ghici ce! as putea fi fanul tipei din clip. P.S. buna rau pustoaica..

Am fost (iar) la Cernica. Stiti ce am vazut ? exact, gaoaze si aparate foto. Am stat pe o banca la intrare si m-am delectat. Va spun ca m-am simtit mai bine ca pe plaja in Mamaia, nici nu ziceai ca e manastire. Bine, eu sunt obsedat dar saracii preoti, aia ce sa mai zica koae ? Sa vezi forme de buci si dungi de bikini oriunde intorci capul..mama, ce cruci isi faceau unele.. se intorceau cu fata la manastire (si cu fundul spre mine), se aplecau si trageau la cruci, exact cat sa-mi provoace un ranjet de satisfactie. Saracele roabe..oare la ce se roaga mai precis ? imi pun o intrebare fireasca, arati bine imbracata (si buna dezbracata), pari sanatoasa (probabil mai putin la mansarda), ce iti doresti atat de mult incat ai ajuns la gesturi disperate ? Eu cred ca te rogi pentru supravietuirea balenelor albastre, e clar ca banii si masinile nu te intereseaza. Nu pari genul !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top