meanwhile

Ce este: multa, urata, scumpa si proasta ?

Raspuns: imbracamintea. Sunt munti intregi de haine oriunde te duci, in piata, magazine, mall-uri, hipermarchet-uri, dragoane si europe. N-ar fi o problema sa ai de unde sa alegi dar 90% sunt urate cu spume deci nu stiu cine cumpara, mai ales ca sunt si scumpe. Cum dracu o haina de copil de 5 ani costa 150 de lei si una de adult costa 120 ? E ilogic pentru ca in cealalta intra de 5 ori mai mult material, deci care este explicatia ? Si asta nu e tot, sunt si proaste si nu te vor tine mai mult de un sezon.

Ba, m-am uitat aseara cam 10 minute la emisiunea „schimb de mame”, erau reclame pe protv si butonam asteptand sa reinceapa filmul. Koae, sa nu radeti, emisiunea aia e educativa dar doar sa te uiti, nu sa participi pentru ca singurul criteriu de selectie este oligofrenia. Asadar, dupa doar 10 minute am simtit impetuos nevoia sa ies din casa si sa cumpar de toti banii pe care ii am trandafiri si cadouri pentru nevasta-mea. Fratele meu, ce zdrente de neveste au unii.. cum or putea trai ? Si cum sa-ti expui la tv viata de cacat in care ai ales sa traiesti si sa crezi ca esti un exemplu doar pentru ca stii sa ranesti la porci ?

Comentarii ( 2 )

  1. Cred ca prin primavara mi-am luat ultima oara ceva de imbracat… Oricum, dupa cum spune iub, nu cred ca s-a inventat inca o haina care sa imi placa 100%

  2. de ce nu-ti faci singura hainele ? ca Iulia Albu, iei 7 camasi ale lui iub, le tai aiurea si le pui pe tine; gaina e optionala :))
    P.S. Flory se uita la wowbiz, eu doar in trecere prin fata tv-ului..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top