Cum sa te porti, de fapt, cu femeile

Indiferent. Da, asa e cel mai bine, sa fii indiferent asa cum esti de exemplu cu un copac uscat. Te doare fix in cur de el, nici macar nu-l observi. Pentru ca daca il observi incepi sa-ti pui intrebari: dar de ce e uscat ? dar de ce nu-l taie nimeni ? nu koae, nu e treaba ta care e problema cu copacul uscat, ai alte lucruri mai interesante de facut pe lume.

N-am nimic cu femeile, am ajuns doar in stadiul in care am inteles in sfarsit cum e mai bine sa interactionez cu ele, femeile cu aparitii ocazionale in viata mea. Ma refer aici la cunostinte, vechi prietene, amice, colege de munca, orice femeie in afara de nevasta-mea. Am facut cateva greseli in viata asta si am platit de fiecare data, ultima oara aseara. Ati vazut cum era afara, nu ? Am plecat de la o firma la sfarsitul programului si fiind in tenisi m-am gandit sa iau un taxi. Asteptam sa vina masina cand au iesit si cele 2 fete din firma si din bun simt le-am intrebat daca vor sa le las undeva, sa nu mearga pe jos prin zapada si cancerul de afara. Koae, stiti cum s-au uitat la mine ? Ca si cum le-as fi spus: vreau sa va fut, sa va dau o muie, sa va ciopartesc si apoi sa va arunc pe camp. Atunci mi-am pus intrebarea: de ce sunt atat de prost ? atat de infantil ? de ce atat de mult bun simt pentru niste proaste ?

Am mai trecut printr-un episod similar acu ceva vreme dar atunci am crezut ca a fost vorba de o tuta. Sau de un iubit gelos. Nu koae, femeile gandesc cu totul altfel. Nu s-ar sui in masina cu tine din principiu, nu dintr-un anumit motiv. Dar s-ar putea sa se urce daca in loc sa-i spui „te pot lasa la gura de metrou ?” sa-i soptesti „hai la mine, sunt singur acasa”.

Stiu ca m-am certat de cateva ori p’acilea cu diverse zane, diavolite sau printese dar nu a fost nimic altceva decat divergente de opinii. Imi pare rau ca ele s-au suparat mai mult decat era cazul dar in general nu a fost nimic personal. In fond, toata treaba asta e un mod de a ne pierde timpul dar cum spuneam, ele gandesc altfel. Daca ii zambesti se intelege ca vrei s-o futi. Daca o intrebi ceva se intelege ca ai bucurii la ea si apoi vrei s-o futi. Daca o ignori total e semn clar ca o iubesti in secret si ai vrea s-o futi; mai da’o dreacu..

Comentarii ( 2 )

  1. Sa stii ca mai sunt cateva specimene de fumei care se inteleg mai bine cu barbatii decat cu cele din specia ei si care intelege o invitatie la cafea ca pe una la bere in stilul wazzaaap!

  2. Ty, nu zic.. si barbatii sunt mitocani si de multe ori depasesc limita bunului simt dar e aiurea cand chiar vrei sa faci un gest uman si ti-o iei in freza;
    Merg pe varianta „copacul uscat”, e mai safe..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top