Cum sa te porti, de fapt, cu femeile

Indiferent. Da, asa e cel mai bine, sa fii indiferent asa cum esti de exemplu cu un copac uscat. Te doare fix in cur de el, nici macar nu-l observi. Pentru ca daca il observi incepi sa-ti pui intrebari: dar de ce e uscat ? dar de ce nu-l taie nimeni ? nu koae, nu e treaba ta care e problema cu copacul uscat, ai alte lucruri mai interesante de facut pe lume.

N-am nimic cu femeile, am ajuns doar in stadiul in care am inteles in sfarsit cum e mai bine sa interactionez cu ele, femeile cu aparitii ocazionale in viata mea. Ma refer aici la cunostinte, vechi prietene, amice, colege de munca, orice femeie in afara de nevasta-mea. Am facut cateva greseli in viata asta si am platit de fiecare data, ultima oara aseara. Ati vazut cum era afara, nu ? Am plecat de la o firma la sfarsitul programului si fiind in tenisi m-am gandit sa iau un taxi. Asteptam sa vina masina cand au iesit si cele 2 fete din firma si din bun simt le-am intrebat daca vor sa le las undeva, sa nu mearga pe jos prin zapada si cancerul de afara. Koae, stiti cum s-au uitat la mine ? Ca si cum le-as fi spus: vreau sa va fut, sa va dau o muie, sa va ciopartesc si apoi sa va arunc pe camp. Atunci mi-am pus intrebarea: de ce sunt atat de prost ? atat de infantil ? de ce atat de mult bun simt pentru niste proaste ?

Am mai trecut printr-un episod similar acu ceva vreme dar atunci am crezut ca a fost vorba de o tuta. Sau de un iubit gelos. Nu koae, femeile gandesc cu totul altfel. Nu s-ar sui in masina cu tine din principiu, nu dintr-un anumit motiv. Dar s-ar putea sa se urce daca in loc sa-i spui „te pot lasa la gura de metrou ?” sa-i soptesti „hai la mine, sunt singur acasa”.

Stiu ca m-am certat de cateva ori p’acilea cu diverse zane, diavolite sau printese dar nu a fost nimic altceva decat divergente de opinii. Imi pare rau ca ele s-au suparat mai mult decat era cazul dar in general nu a fost nimic personal. In fond, toata treaba asta e un mod de a ne pierde timpul dar cum spuneam, ele gandesc altfel. Daca ii zambesti se intelege ca vrei s-o futi. Daca o intrebi ceva se intelege ca ai bucurii la ea si apoi vrei s-o futi. Daca o ignori total e semn clar ca o iubesti in secret si ai vrea s-o futi; mai da’o dreacu..

2 comentarii la “Cum sa te porti, de fapt, cu femeile”

  1. Sa stii ca mai sunt cateva specimene de fumei care se inteleg mai bine cu barbatii decat cu cele din specia ei si care intelege o invitatie la cafea ca pe una la bere in stilul wazzaaap!

  2. Ty, nu zic.. si barbatii sunt mitocani si de multe ori depasesc limita bunului simt dar e aiurea cand chiar vrei sa faci un gest uman si ti-o iei in freza;
    Merg pe varianta „copacul uscat”, e mai safe..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.