meanwhile

Azi m-am trezit degeaba la 7, fi-mea s-a culcat aseara tarziu asa ca nu merge la gradi. Nu e suficient ca lunea e o zi de cacao, mai sunt si rupt de somn. Si ma gandesc ca poate ar fi bine sa ma bag inapoi in pat, oricum azi nu da nimeni bani, am de incasat de prin 2 locuri dar fac pariu ca nu vor raspunde la telefon.

Stiti cum va dati seama ca vine craciunul acum ca nu mai sunt afisele cu Hrusca ? va spune fratili vostru: incepe curatenia generala si daca va uitati pe sus pe la blocuri veti vedea si gospodinele care freaca la geamuri. Daca stai si calculezi, toata isteria asta cu sarbatorile si anul nou costa cat o vacanta exotica. Pai de la solutiile de curatenie pina la masa plina de bucate traditionale via pomul de craciun sunt sute, chiar mii de euroi cheltuiti. Pai nu mai bine lasi tu totul asa cum e si dai o fuga intr-o tara straina ? Te costa la fel dar macar scapi de aglomeratie, colindatori, meseni, durerile de spate de la curatenie, nervii din trafic, programul tv, vecinii care asculta manele si mesajul de anul nou al presedintelui. Toate astea la schimb cu niste zile de relaxare si totusi nimeni nu se baga ? Pai da koae, altfel nu simti febra craciunului, trebuie sa suferi ca un idiot dar astea sunt sarbatorile neaose. superb sau ce..

M-am uitat la vocea romaniei. Am zis ca na, sa petrec o seara minunata pe canapea alaturi de iubita mea sotie. Mama ce romantic suna ! Asa am vazut intr-un telefon la cineva, nu scria nevasta-mea sau iubi sau geta, scria „Iubita Mea Sotie”. Ba, nu e o idee rea,  in caz ca o sa ma plictisesc de moarte vreodata o sa incep si eu pe sistem:  „Iubitul meu frate” sau „Muistul meu verisor”. misto, a ? Revenind la vocea, frate, naspa s-a facut Loreda-mi-ai Groaza!  Ultima oara am vazut-o impreuna cu Uska in ’93, in studio martin. Daca imi aduc si mai bine aminte, am impresia ca ti-a cerut un foc, a ? In fine, vocea e ok ca show dar e atat de previzibil incat stiu si cine e finalistul dar na, nu castiga cine trebuie deci mai bine ma abtin. De ce am adus vorba de show: copiii aia de la Moga au pretentii sa ajunga „vocea” ? 1,2,3 si: hahahahaha

Daca va spun ce-am patit ieri in lidl o sa credeti ca inventez insa va jur ca este adevarat si n-as fi crezut ca asa ceva se poate intampla. Am intrat sa-mi cumpar unt cu sare de mare (e bun rau, luati-va) si cum stateam noi ( eu si iubita mea sotie) la casa de marcat, un sarac din fata scoate 2 pungi pline cu monede de 10 bani. Koae, era sa fac atac cerebral! Deja imi pregateam arsenalul de injuraturi cand am vazut ca de fapt banii nu se numara ci se cantaresc. Am scapat dupa cateva minute dar socul a fost puternic resimtit pina in ficat. Ok, ai spart cutia milei, vino frate seara la inchidere cand nu mai e nimeni in magazin, nu-ti bate joc de oameni. Dar daca incepea sa-i si numere..

Mesaj de interes general: aveti un telefon mobil jmecher ? ati dat o groaza de bani pe el si vreti sa va laudati ? nimic mai simplu, mergeti in auchan unde s-a amenajat un loc special pentru suferinzi. Daca ai si plod cu atat mai bine! Il pozezi pe ala micu pina termini bateria. Dar ceeeeeel mai important: koae, lumea ti-a vazut iphone-ul ! nu conteaza ca esti imbracat(a) vai mortii tai, ai smartfeon deci existi. Satisfactia ca tu ai Galaxy S4 iar ala de langa tine are S3 nu se compara cu nimic. It’s priceless ! Eu n-am avut curaj sa-mi scot telefonul din buzunar, am un Nokia 206 cu butoane. Va dati seama ce insemna asta ? E ca in visul ala urat in care esti copil, stai pe olita si toti copiii rad de tine. Suparat, m-am dus la un d’asta de telefoane si am luat un pliant, poate gasesc ceva sa intru si eu in randul lumii. Manca-ti-as, cum sa dai 1599,99 pe un huawei ? Pai da dar are geolocation si procesor quad. Wow, este exact ce am nevoie ! dar ce fac cu ele ?

Comentarii ( 3 )

  1. asa e, mi-a cerut un foc cind fumam io…am mai vazut-o pe loredana la palatu snagov la un catering, acu fo 8-9 ani, e de gasca nu are figuri in cap. ca e naspa….acu ?!?! na….

    febra asta cu telefoane si paduri e la fel ca febra de acu citiva ani cu calculatoare puternice, isi luau taranii pentium 4 sau plm ce era atunci sa joace solitaire si sa vada filme!

    Iiyama!!!

    inca o chestie. aproape toti astia de au saraciile astea de telefoane habar nu au sa le foloseasca la capacitatea lor maxima. daca io sau tu am avea asa ceva…pe de alta parte….

  2. Ba, imi permit o comparatie cu o fetita de 5 ani, asta vara:
    -Alesia, ce-ai mancat azi ?
    -Mi-a dat mama 2 oua
    -De ce 2 oua ?
    -Pentru ca avea !

    Deci de ce iti cumperi telefon de 16 milioane ? R: pentru ca-mi permit !

  3. din pacate traim intr-o societate de consum, unde statusul trebuie arata cu mindrie. si nu vb doar de romani, sa vezi polonezi, portughezi, englezi, nemti…tre sa dovedesti ca esti in pas cu moda!

    recomand vizionarea filmului : http://www.imdb.com/title/tt1285309/?ref_=nv_sr_1

    un film genial, unde aratarea potentei e mai importanta decit bucuria vietii de zi cu zi! ce il face pe un om fericit? sa-i arate vecinului, prietenului, gusterului de pe fb ca el e mai tare si mai ciumeg…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top