meanwhile

Mda, a murit Nae.. pacat, era de caterinca omu; e bine ca am aflat acum, dimineata, voi sta departe de facebook cateva zile; astfel de drame ofera idiotilor sansa de a primi/da niste like-uri fara sa le pese de fapt de drama in sine.

Nici nu stiu cu ce sa incep, s-au intamplat atatea si totusi nimic interesant. Hai sa ma laud ca mi-am luat card ci+, d’ala de se baga in tv sa vezi mai multe programe digitale. Voi ar trebui sa intelegeti ca de fapt ma laud ca am tv full hd. Oficial l-am luat sa prindem mai multe programe de desene animate pentru fi-mea, neoficial recunosc ca l-am luat pentru super one HD. De ce sa mint ?

Am facut multe, prea multe greseli perioada asta. De exemplu m-am dus sambata in obor cu masina! A fost…epuizant si foarte costisitor, am cumparat 3 kile de mandarine si am dat 50 de lei pe ele: 10 lei mandarinele si 40 benzina. Alta greseala: am fost sa vad luminitele de craciun din oras. Deranjeaza pe cineva daca le voi spune luminitele pizdii ? Ce vorbesti koae, asa saracie n-am vazut in viata mea. Targul de la universitate la fel, mezeluri ardelenesti de la 50 de lei kilu, vin fiert, ciorditori si aurolaci in talpile goale care nu te lasa sa mananci nimic ca sar pe tine. M-a spart bradul de craciun de la unirii, caterinca maxima..

Am fost la serbare la fi-mea ! Daca va spun ca a fost singura care a spus poeziile clar si fara sa se incurce o sa ziceti ca ma laud asa ca nu spun nimic. Parintii in schimb..koae, cand a inceput serbarea am avut impresia ca sunt la new york la parada modei victoria’s secret! aaaaabsolut toata lumea fotografia si filma, se inghionteau care sa fie mai aproape de scena, care sa impresioneze mai mult prin aparatura si tzoale.. mortii lor de tarani parveniti. Saracii copii, au plecat cu ochii facuti terci de la atatea blitz-uri. Si eu am filmat si am facut poze dar fara blitz. Stiu sa setez aparatul pe modul manual, d’aia am dat o groaza de bani pe el. Stau si ma intreb, peste ani si ani cand va vedea copilul filmarile de la serbarea unde n-a stiut sa spuna 3 randuri, ce-o sa-i spuna ma-sa ? Stai linistit puiule, te-ai facut de ras dar te-a filmat mama cu ipad-ul gen 4-a pe cand ceilalti aveau gen 3-a; suntem mai buni ca ei..”

Comentarii ( 1 )

  1. „am avut impresia ca sunt la new york la parada modei victoria’s secret! aaaaabsolut toata lumea fotografia si filma, se inghionteau care sa fie mai aproape de scena, care sa impresioneze mai mult prin aparatura si tzoale.. mortii lor de țărani parveniți.”

    Exact asta simt și io! Mai ales ultima parte!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top