Eu nu (mai) cumpar de la Noriel

Fii-mea si-a dorit ca Mos Craciun sa-i aduca pinguinul pin pin, ala care costa redus 180 de lei. L-a primit pentru ca a fost cuminte, doar ca, dupa ce l-a desfacut, ne-am dat rapid seama ca pinpin era futut. Avand in vedere ca mosu nu pastreaza bonul dar atat pe cutie cat si pe jucarie scrie „fabricat de noriel”, ne-am dus la auchan in ideea sa-l schimbam. Jegurile alea de vanzatori ne-au dat cu flit, fara bon nu se poate face nimic. Degeaba ne-am chinuit sa le explicam ca mosu’ e batran si nu stie ce a facut cu bonul, ne-au ras in nas. Pentru ca eram enervant de calm, am iesit fara sa-i injur de morti, eram la un pas sa fut un mare picior in niste cutii. Am plecat si ne-am oprit in Afi. La norielul de acolo, gagica doar ne-a intrebat daca avem bon dar nu ni l-a cerut, ne-a spus ca nu suntem singurii care s-au intors cu jucaria. Ma rog, ideea e ca tipa a desfacut pe putin 10 pinguini, toti aveau defecte si dupa aproape 1 ora de testat pinguini am ales unu care avea cele mai putine defecte. Un plus nenorocit care dupa parerea mea trebuia sa coste 15 lei, baetii l-au vandut cu 250 lei apoi l-au redus la 180, sa fie siguri ca sparg vanzarile. Acelasi sistem de cacat ca la teleshopping, produse proaste la preturi astronomice numai ca aici se merge pe ideea ca parintii vor plati oricat daca plodu incepe sa urle. Si au dreptate..

Comentarii ( 10 )

  1. Ce defect avea?
    La noi nu merge un led de la obraz…si butonul cu inima functioneaza doar daca te rogi de el….
    o sa ma intorc si eu la noriel cu el…eu nu mai am factura dar am chitanta de la curier…sper sa mi.l schimbe..

  2. IORDACHE GEORGIANA

    Atentie la limbaj „Doamna”!Sunt si copii care intra pe sait si sincer nu stiam cum sa-i explic fetitei mele care si-l doreste pe PIN-PIN, CE INSEAMNA F………UT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. @ mama iresponsabila:

    dacă plodu’ tău intra pe site-uri de genu’ asta o face exclusiv din vina părinților. habar nu am citi ani are copilu/copii tai, dar ar trebuii sa știi exact ce face atîta timp cit sta la computer pe net. iți recomand un sa-i faci un alt cont pe calculator, apoi poate niște programe cu limitare de acces a anumitor site-uri și blocare a anumitor cuvinte cheie. asta ca sa stai liniștită sa-l vezi pe mărulă ala…sau cine știe ce aberație la tv.

  4. Asta ca sa nu mai zic ca poate într-o zi copilu’ tău poate fi atras într-o secta, cult, satanism, pedofilie, prostituție…accesînd cine știe ce site-uri dubioase…
    Fi responsabilă și urmărește ce face plodu’ cit timp este pe net, pe Fb sau cu cine se anturează.

  5. Si fi-mea are 7 ani si nu stie ce inseamna „pedofil”, „violator”, „abuzat sexual”, termeni pe care ii aude zilnic la tv. Nu mai spun de injuraturile de pe strada, din parcuri etc. Sa nu fim ipocriti. zic..

  6. Ca si client ai 1 singura reaponsabiliatete, si aceea de a pastra bonul, este vina ta ca nu ai avut grija de el, bonul este garantia produsului nu au cum sa te ajuta pentru ca nu ai cum sa justifici ca l-ai achizitionat de la ei.

  7. Andrei, bine ai venit pe acest blog! Iti spun sincer ca in cei 40 de ani, nu mi-a trecut prin cap sa pastrez bonul asa ca sfatul tau este binevenit.

    Apropo, daca pe cutie scrie noriel, la tv zice exclusiv la noriel, produs de noriel, ambalat de noriel, futut de noriel etc, care sunt sansele ca eu sa-l fi luat de la Selgros? intreb, plm..

  8. Twigg produsele de noriel nu sunt exclusive noriel, ele se distribuie si altor magazine ex selgros, deci sansa de a cumpara un produs noriel din alte magazine sunt mari. Chiar daca l-ai luat din magazinul A noriel si tu il duci in magazinul B noriel fara bon tot nu te poate ajuta pentru ca le-ai strica gestiunea. Daca m-ai ai alte intrebari sunt bucuros sa iti raspund

  9. Eu am inteles ideea ta dar e ca si cum m-as duce in.. sa zicem kaufland sa schimb o conserva pe care scrie „kaufland” si aia sa-mi spuna: sigur n-ati cumparat conserva din cora? Iar treaba cu gestiunea e gresita: dadeam jucaria defecta si ei imi dadeau alta, stocul ramanea acelasi.

    Pentru ca tot insisti pe subiect: Noriel este o fabrica de bani, nu de jucarii. Si le fac singuri in China la preturi de 2$ bucata si le vand aici cu zeci de Euro. Am avut si eu oarece legaturi cu o firma de teleshopping, stiu foarte bine cum sta treaba. Deci sa nu-i vaitam. Faptul ca lumea incepe sa-i ocoleasca e din cauza preturilor nesimtite si a ratei de defectiune uriasa.

    P.S. articolul NU-L voi sterge. Si nici nu mai cumpar vreodata ceva de la ei 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top