the truth behind..

Ce bine ca nu-si fac toti bloguri ! Spun asta pentru ca la un moment dat, fiind in criza de inspiratie incepi sa dai din casa. Imi imaginez cum ar suna o postare pe blog-ul unor cunoscuti pe care ii stiu din vedere dar altii au avut grija sa-mi povesteasca adevarul bine ascuns intre pereti. Varianta neoficiala:

M-am trezit la 7 baga-mi-as pl. Ma doare spatele de la dormitul pe marginea patului, nu mai avem loc toti 3 in pat. Cand sa intru in baie – era soacra-mea inauntru. Baga-mi-as pl, vedea-o-as in cimitir, cat mortii ei mai traieste ? Plec intr-un tarziu la munca baga-mi-as pl, daca as gasi altceva in secunda asta mi-as da demisia. Bine ca face sefu coaiele mari si mie abia imi da 9 milioane. De la munca vin acasa si o vad pe soacra-mea in bucatarie. Da-te fa in mortii ma-tii de mumie ca nu te mai suport. Ies inapoi din casa si ma duc pina la magazin sa-mi iau tigari. Cand sa ies pe usa il aud pe fi-miu: daca te duci la magazin sa-mi iei si mie o punga de haribo. ‘te’n gatu’ ma-tii, cum sa dau 6 lei pe o punga de haribo ? eu cu ce imi mai iau tigari ? Seara la ora 10 fix trebuie sa ne culcam, daca vede soacra-mea lumina pe sub usa imi bate in perete. Baga-mi-as pl.

Si acum varianta oficiala:

..noi n’avem probleme cum au altii, noi chiar ne intelegem bine si am tot ce-mi trebuie. Getoo, ma duc sa-mi iau tigari, vrei ceva de la magazin ? Tu vrei o punga de haribo taticule ? nu mai are taticu atatia bani la el, iti iau pufuleti daca vrei..

Eu nu zic ca astia sunt mai nefericiti, ideea e ca in fiecare familie/cuplu sunt probleme. Si eu ma mai cert cu Flory si sunt si zile in care nu ma grabesc sa vin acasa. Dar daca as incepe sa scriu cat fe fericiti suntem noi, sa-mi pun poze cand ne sarutam (sincer nici nu cred ca avem asa ceva) parca as transmite „ei, am avut si noi niste probleme, era sa ne despartim dar ne-am mai dat o sansa si acum totul e in regula”. Asa vad eu lucrurile. Fiecare poza pe care o pui pe blog-ul tau transmite un mesaj, uneori cu alt inteles. Eu daca pun o poza cu niste buci misto se va intelege ca sunt nefutut. Este ? pai si in cazul asta, daca pun o poza cu noi 2 imbratisati si fericiti, de ce se intelege ca suntem imbratisati si fericiti ? Nu e cam aiurea ?

Comentarii ( 8 )

  1. unu’ din motivele pt care urăsc și nu am fb…pur și simplu nu ma interesează ce faci, spui, arați pe fb. și nu am nici cel mai mic interes să-ți arat ce fac, spun sau unde am fost…

    PS: nu ma refer la tine 🙂 , vb la modu’ general.

  2. Uska, dintre toate cacaturile pe care le gasesti pe net, cel mai ORIBIL mi se pare sa-ti pui poze pe blog/fb cu tine si partenerul cand va sarutati. Daca aveti o viata frumoasa si linistita, pastrati-o pentru voi, o astfel de poza nu-mi spune ca sunteti fericiti ci invers. Da’ n-ai cu cine, ei tot cu batman, batman..

  3. eu nu vad decat poze cu tigri & coffee; e posibil sa fie prea dimineata si nu vad prea bine la ora asta, o sa incerc mai tarziu 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top