Sfaturile expertilor in sex: ejacularea precoce

Incep sa dau rateuri ca na, batranetea..bine, eu sunt un caz mai aparte, stiu ca voi nu ati avut niciodata astfel de probleme asa ca ma fac doar eu de ras. Insa incerc sa remediez problema ! Si citesc sfaturile expertilor, aparent niste pularai care fut ca o masina de cusut. Iata ce spun ei:

Fă o glumă în legătură cu ejacularea precoce: Este o reacţie normală să spui o glumă în această situaţie. Dacă o poţi face să râdă atunci ai salvat situaţia. După care, luaţi o pauză, amuzaţi-vă după care încercaţi din nou. Dacă ştii că nu are simţul umorului nu apela la glume.

Ba..prost sfat. Dupa ce te-ai purtat ca un mitocan o mai iei si la misto.. si cam ce fel de glume ar trebui sa fac ? d’alea care incep cu „era Isus pe cruce..” ? Pai numai cand ii citesti dezamagirea din ochi ar trebui sa-ti dai seama ca o gluma e ultimul lucru pe care-l vrea de la tine.

Cere-ţi scuze pentru ejacularea precoce: Sigur, poţi să te scuzi pentru că ai ajuns la final prea repede. Este o opţiune excelentă atât timp cât nu te aşezi în genunchi şi începi să implori iertarea. Un scurt „îmi pare rău”, nu doare, însă nici nu trebuie să insişti foarte mult. Nu este necesară o declaraţie solemnă prin care să-ţi exprimi regretul. Singurul lucru pentru care trebuie să-ţi pară rău este faptul că ai lăsat-o nesatisfăcută din cauza orgasmului tău rapid.

Alt sfat cretin. Pai asa o s-o tin de fiecare data, imi pare rau (sanchi), poate data viitoare. Nu cred ca tine vrajeala. Ai putea totusi sa te asezi in genunchi si sa-ti „implori iertarea” incercand altceva. Nu intru in detalii..

Nu trebuie să te bosumfli din cauza ejaculării precoce: Bărbaţii maturi n-ar trebui să se bosumfle. Nu este nici momentul şi nici locul pentru a-ţi arăta nemulţumirea în legătură cu ejacularea precoce. Fii bărbat, treci peste şi încearcă din nou. Nu este o experienţă plăcută, însă să te comporţi precum un copil de doi ani nu este chiar cea mai inteligentă alegere. Ca să nu mai vorbim despre faptul că astfel nu vei face decât s-o acuzi pe ea, direct sau indirect, pentru că tu ai avut o ejaculare precoce.

De ce m-as bosumfla cand tocmai am dat la buci ? Nu mi s-a intamplat niciodata.. cica „fii barbat si incearca din nou”. incearca ce ? sa-ti dai iar drumu ca idiotul ? nu mai inteleg nimic..

Panica nu face bine în cazul ejaculării precoce: Nu intra în panică. Chiar dacă ai avut un orgasm rapid, nu trebuie să ieşi din cameră ruşinat. Rămâi calm şi încearcă să te comporţi ca şi cum n-ar fi mare lucru. Ea va rămâne în camera chiar şi dacă tu fugi să te ascuzi, iar lucrurile vor arăta şi mai rău atunci când, în final, tu te linişteşti.

Auzi tu..panica.. ba oameni buni, e vorba de sex, nu de cutremur.. si in camera nu pot sa raman ca trebuie sa ma spal. Deci sa raman calm e sfatul lor. Wow, ce tare, nu m-as fi gandit la asta, eu vroiam sa sar pe geam..

va continua. da’ nu sunt sigur..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top