meanwhile

Mi-am dat seama ca locuiesc intr-un bloc de putori. Stiti cum e la noi in parcare la aproape 2 saptamani dupa ce a nins ? la fel. Nu s-a sinchisit nimeni sa dea zapada. Eu am ultimul loc de parcare si am dat in tot perimetrul unde fac manevre sa intru si sa ies, 2 zile abia m-am miscat prin casa. Dar ca sa ies in sosea trebuie sa trec prin toata parcarea unde e zapada la fel. Asteptati s-o dau tot eu si voi stati la caldurica ? uite ca n-o dau, trece fratili vostru cu viteza si nu ramane intepenit, bag pl in zapada voastra.

Am intrat pe blog-ul emigrantilor sa vad ce mai e nou p’acolo. Am fost destul de surprins sa aflu ca nu s-a schimbat mare lucru in viata lor, chitzaie de bani in continuare. Nu stiu cat mai poti crede in „acel vis” mai ales cand este si un copil la mijloc. Nu rad de ei, Jeaninoasa cu mine s-a purtat ok, e de apreciat ca lupta pentru acel vis. Cu sebi e alta situatie, n-a fost sa fie sa ramanem amici insa nu de asta era vorba, cred ca „visul” e doar autosugestie, visul nu exista. Si eu am vise, sa bat america intr-un muscle car de la est la vest, eventual cu o boarfa cu ciocate in picioare. E visul meu si nu mi-l poate lua nimeni insa ramane doar un vis. Ok, fie cum ziceti voi, ca n-am ambitie, sunt las, sunt puturos, ca n-am decat o viata etc. Macar am toate tiglele pe casa.

Sa ma fut in dezmembrarile pizdii. Am sunat la belciugatele sa intreb de parbriz, cica 250 de lei. Sun apoi la nimereala la un anunt cu parbrize, il gasesc cu 200 lei nou. Pai cum vine koae asta ? e mai ieftin nou decat sh ? Si tot dezmembrarile imi dau si raspunsul: pai al nostru e original, d’aia e scump. O fi koae original dar are 15 ani vechime, e zgariat si patat si probabil o sa cedeze rapid de la uzura. Chiar ma gandesc ce afacere e cu dezmembrarile, pai daca fiatu face ~500E asa cum e, daca il dau pe bucati o sa faca minim 2000E.  corect ? normal, e original !

Ma ia groaza ca trebuie sa-mi reinstalez win. De fapt ma ia cu lesin cand vad cate miliarde de cacaturi trebuiesc salvate, cate parole, cate tampenii s-au strans in ultimii ani intr-un tb. Descopar zi de zi alte si alte lucruri pe care le-am omis si nu se mai termina. Si mai ales, de toate am nevoie. Aparent, pentru ca daca imi ia foc hardul si nu mai pot recupera nimic imi voi da seama ca nu erau atat de importante. Se intampla si in viata..

Apropo de filme: am vazut Gravity si mi-a placut enorm. Anul trecut cand am vrut sa-l vad 3d la cinema, m-am luat dupa niste manelisti, cica: „koae, stai linistit si tine-ti banii, e o saracie de film, noi am iesit din sala la jumatatea filmului”. Ba, i-am crezut si am stat linistit. Am facut o mare greseala si n-am luat in calcul faptul ca omul avea in masina mp3-uri cu manele. Data viitoare cand cineva imi spune ca filmul x e naspa, la ala ma duc. Si invers !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top