despre noi

Stiti ce imi place sa citesc pe blog-uri ? pagina „despre autor”, de acolo afli (teoretic cel putin) chestii despre omul din spatele blog-ului. Numai ca, pe unde am intrat, in respectiva pagina, autorul bolduieste: „scriu ce vrea pula mea, daca nu iti place nu mai intra pe aici”, sau ceva in genul. Stau si ma intreb, exista oameni care te contacteaza si-ti spun „scrie si tu despre aia” ? mie nu mi s-a intamplat niciodata. Si de ce e musai sa pari un dur cand lumea stie ca esti de fapt un ghirtzoi ? ai 10 plictisiti care iti mai lasa cate un comment si deja ai prins tupeu ?

Asta cu „scriu ce vreau..” e o fraza copiata tradusa adaptata din engleza care in original suna cam asa „My name is.. gigi, i blog whatever i want..”; suna misto dar nu atat de convingator. La noi e altfel, trebuie sa-ti bagi pula ca sa inteleaga tot romanu’. Stau si ma intreb, care e nivelul celor care citesc respectivele blog-uri ? ca din moment ce autorul imi spune ca mi-o da la mumu daca deschid gura, clar n-am ce cauta acolo.

A 2-a chestie, tot din aceiasi pagina se refera la mahmudele. Nimeni nu scrie pentru bani dar orice donatie prin pp e binevenita. Am avut si eu o tentativa acu vreo 2 ani cand am zis ca decat sa platesc hosting mai bine imi cumpar bere si pizza dar n-am cerut nimanui nimic. Nici n-as fi primit in caz ca era cineva dispus sa ma duca la million minion. Nu mai pot sa-mi tin blog-ul online ? il inchid, da-l in sange. E cu totul altceva cand ceri ajutor in situatii dramatice, cum este amicul meu cu leucemie. Dar sa-mi ceri bani si sa ma si injuri doar ca sa iti pot citi aberatiile – nu multumesc.

Ok. asta pe blog-urile baetilor. Mi-e si frica sa continui..am citit „despre mine” si pe blog-uri de fomei. Cata suferinta manca-ti-as.. era una (incerc sa-mi aduc aminte numele) isi pusese o poza cu o rochie cu eticheta pe care era trecut pretul in euro, mai precis 4.999 Eur. Voi intelegeti despre ce vorbim ? In schimb, toaaaaate fomeile au un singur lucru in comun, absolut toate sunt fericite, iubite si indragostite. Bun, asteptam noutati despre divorturi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top