meanwhile

Ceva se intmpla cu blog-ul asta. Cand eram pe twigg, aveam 4 vizitatori/zi, eu, uska si inca 2 misteriosi. Dupa ce m-am mutat pe luxecafe am ramas doar 3 vizitatori, eu, uska si inca un misterios. Sau misterioasa. De cand am scris de treaba cu fumatul mi-a scazut traficul rau de tot, mai sunt doar 2, probabil eu si uska. De ce a plecat misteriosul vizitator nr. 3 ? Ce ma fac ? Uite, scriu ce vrea peleu tau, vino inapoi !

Suntem sucariti maxim. Bine zicea Claudiu, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Ne-a mancat in cur si am chemat o fetita la noi sa se joace cu Bubu. N-au suflat o vorba cum ca ar fi racita si uite-ne dupa 3 zile cu gripa si febra. Ma fratele meu, daca stii ca fi-ta e gripata, tine-o in sange acasa, nu-ti bate joc si de alti copii.Acum fi-mea sta ca proasta in casa, cu doza de nurofen si panadol in loc sa mearga la gradi, sa se joace in parc sau sa mearga la bunici. Imi este mila de ea, nu mai spun si de zecile de lei cheltuiti pe la doctori si farmacii. Cata nesimire pot sa aiba unii manca-ti-as..insa ne-am invatat minte: la fi-mea or sa mai vina copii (a se citi fete) cand va avea 12 ani. De ce 12 ani ? Pentru ca e varsta la care incep blugii sa stea misto pe cur. Radeti cat vreti, stiu ca ma invidiati..

Voi stiti ca in 2014, inca sunt firme unde iti iei salariul DOAR  daca consumi multa benzina ? Vreau si eu sa ma angajez, nu de alta dar mi se pare foarte tentant sa ma plimb prin toata tara cu o masina noua, fara sa ma coste nimic. Stiu o cafenea misto in Constanta, am niste rude de vizitat prin Arad, Flory vrea sa mergem la pestera Scarisoara, aveam atatea de facut. Mi-ar prinde bine un astfel de job, daca auziti ceva puneti o vorba si pentru fratili vostru ?

Am fost la farmacie de 2 ori. Odata sa cumpar vitamina C si odata sa cumpar o seringa. Intru, ma duc la vanzatoarea mai bunoaca si o intreb ce are pentru copii cu aroma de fructe. Imi arata neste cutii apoi ma intreaba senin: „stie sa suga?” Singurul raspuns care mi-a venit in cap a fost sa-i spun „nu asa cum stii tu”. Evident ca nu i-am spus asta, dar mi-a stat pe limba. Seara m-am dus din nou la farmacie sa iau o seringa, de data asta era alta farmacista. E o situatie destul de aiurea, m-a privit ca pe un condamnat la moarte. Insa mi-a venit o idee: o sa merg iar cand e bunoaca pe tura, ma duc spre ora de inchidere si cumpar si de la ea o seringa. Cand ma va privi in ochi ii voi spune ca renunt s-o bag in vena daca stie s-o suga. Dar precis ca in clipa aia suna Flory si-mi strica toata susta. Are femeia asta niste instincte incredibile..

Comentarii ( 9 )

  1. :))
    Salut, îmi place mult să-ți citesc rândurile, și adesea râd bine. Problema mea e că citesc cu Feedly (zilnic) și de când ai plecat de pe twigg nu se mai actualizează. 🙁 Am încercat să bag când un feed, când celălalt, tot nimic ; își face doar atunci actualizarea ultimelor 10 feed-uri iar după aceea deloc.
    Baftă, și ține-o tot așa

  2. Am trecut pe noul blog de când l-ai anunțat, dar în Feedly nu se mai actualizează. Poate-i de la mine, oricum mersi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top