Imi cumpar smartphone !

Stiu, m-am tampit. ieri scriam ca nu le suport, azi m-am sucit. Ziua de azi mi-a pus capac din 2 motive: metrou si ..metrou. Statea fratili vostru azi pe scaun, metroul tzaca tzaca, boring as usually. Brusc ma suna Gigi, am raspuns pentru ca na, Gigi are sa-mi dea niste bani si e o situatie de forta majora. Dar nu-l auzeam bine pe Gigi ! Am inchis si am reluat de unde ramasesem. Metroul tzaca tzaca, eu pe scaun. Iar suna telefonul, nu era tot Gigi, era Vasile. Am raspuns dar nu-l auzeam nici pe Vasile ! Am inchis, l-am dat pe silent, l-am bagat in buzunar si mi-am pus mainile intre craci. Koae, mi s-a facut rau, aveam pantalonii usor rupti si eu stateam cracit. Stiam ca sunt tociti si aproape se vedea prin ei dar cand s-au rupt ? probabil cand m-am asezat pe scaun ? mortii ma-sii, nu mai conteaza. Dar sa raspund la telefon cu butoane la care nu se aude bine si sa am si pantaloni rupti intre craci e prea mult.

La intoarcere nu am mai stat pe scaun. Si tot la intoarcere am vazut o faza pe care n-am s-o uit prea curand: la timpuri noi, la intrarea dinspre facultati, un idiot de paznic a dat prin statie (probabil cerea intariri) o studenta care cred ca incercase sa intre pe sestache si a prins-o. Manca-ti-as, atat de buna era gagica si atat de tarabete era paznicul incat nu inteleg cum de accepta aia s-o tina ala de haina. Daca aveam smart, nu tragea fratili vostru o poza la scena si o punea pe blog ?

Asadar m-am decis, imi cumpar smartphone. Si blugi. Dar ce sa-mi iau ? ca ala e prea mare, ala prea mic, ala prea lent, ala prea scump. sa-mi bag pl..

13 comentarii la “Imi cumpar smartphone !”

  1. deci: caut un smart la care sa tina bateria minim 2 zile, sa fie dual sim, sa se auda bine pe speaker (util la volan), sa nu aibe colturi taioase, sa fie rezistent si sa faca poze bune. Si cel mai important: sa fie ieftineanu ca sa-mi ramana si de blugi !

  2. mi-am dat comanda de smart. Nu va spun ce mi-am luat din simplul motiv ca o sa ma invidiati. Sau o sa spuneti ca m-am ajuns, ca ma dau mare, faze. Daca eram taran o bagam si p’aia gen „unicat in romania” dar hai sa nu va stric seara..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *