Imi cumpar smartphone !

Stiu, m-am tampit. ieri scriam ca nu le suport, azi m-am sucit. Ziua de azi mi-a pus capac din 2 motive: metrou si ..metrou. Statea fratili vostru azi pe scaun, metroul tzaca tzaca, boring as usually. Brusc ma suna Gigi, am raspuns pentru ca na, Gigi are sa-mi dea niste bani si e o situatie de forta majora. Dar nu-l auzeam bine pe Gigi ! Am inchis si am reluat de unde ramasesem. Metroul tzaca tzaca, eu pe scaun. Iar suna telefonul, nu era tot Gigi, era Vasile. Am raspuns dar nu-l auzeam nici pe Vasile ! Am inchis, l-am dat pe silent, l-am bagat in buzunar si mi-am pus mainile intre craci. Koae, mi s-a facut rau, aveam pantalonii usor rupti si eu stateam cracit. Stiam ca sunt tociti si aproape se vedea prin ei dar cand s-au rupt ? probabil cand m-am asezat pe scaun ? mortii ma-sii, nu mai conteaza. Dar sa raspund la telefon cu butoane la care nu se aude bine si sa am si pantaloni rupti intre craci e prea mult.

La intoarcere nu am mai stat pe scaun. Si tot la intoarcere am vazut o faza pe care n-am s-o uit prea curand: la timpuri noi, la intrarea dinspre facultati, un idiot de paznic a dat prin statie (probabil cerea intariri) o studenta care cred ca incercase sa intre pe sestache si a prins-o. Manca-ti-as, atat de buna era gagica si atat de tarabete era paznicul incat nu inteleg cum de accepta aia s-o tina ala de haina. Daca aveam smart, nu tragea fratili vostru o poza la scena si o punea pe blog ?

Asadar m-am decis, imi cumpar smartphone. Si blugi. Dar ce sa-mi iau ? ca ala e prea mare, ala prea mic, ala prea lent, ala prea scump. sa-mi bag pl..

13 comentarii la “Imi cumpar smartphone !”

  1. Uitasi sa spun, are si dimensiunea potrivita, nici prea mare sa spuna lumea ca vrei sa compensezi, nici prea mica sa nu se vada ca n-ai smartphone 🙂

  2. deci: caut un smart la care sa tina bateria minim 2 zile, sa fie dual sim, sa se auda bine pe speaker (util la volan), sa nu aibe colturi taioase, sa fie rezistent si sa faca poze bune. Si cel mai important: sa fie ieftineanu ca sa-mi ramana si de blugi !

  3. mi-am dat comanda de smart. Nu va spun ce mi-am luat din simplul motiv ca o sa ma invidiati. Sau o sa spuneti ca m-am ajuns, ca ma dau mare, faze. Daca eram taran o bagam si p’aia gen „unicat in romania” dar hai sa nu va stric seara..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.