mi-am tras site de anunturi !

V-ati scarbit de Varu’ ? si eu. De reclame la mercador si tocmai ? si eu. Dar nu ai cum sa nu-ti pui intrebarea de ce baga koae sute de mii de parai de reclame ? what’s the catch ? well, there is a catch !

E doar un biznis la un alt nivel, de top. E clar ca nu merita si nici nu poti sa mai faci afaceri la nivel mic si mediu, acolo se ingramadesc toti. Si nici nu mai ies bani. In cazul asta tintesti sus unde sunt doar excentrici gata oricand sa cumpere „ideea geniala” daca tu ai asa ceva si stii sa o prezinti. Astia spun ca respectivele site-uri de anunturi valoreaza zeci de milioane de parai. Did you see „the catch” ?

Asa ca mi-am tras si eu un site de anunturi, pe langa cele cateva mii deja existente.  Just in case, poate ca la un moment dat va ajunge sa valoreze macar cateva milioane, acum il evaluez asa, din ochi pe la vreo 500 de miare. Oricum domeniul statea degeaba, i-am tras o tema, 3 banere si, surprinzator, vad ca are si anunturi ! Nu stiu cum a aparut in cautari dar nu pot decat sa ma bucur, e un semn clar ca are potential. Si sa va mai spun ceva dar ramane intre noi: fara sa ma laud dar site-ul meu e mai tare decat astea 2, are si rubrica de matrimoniale. Stiu, sunt bun..

Sa trec direct la subiect: imi da cineva acum pe el 300 de miare ? nimeni ?  va dau afacere la cheie si hosting gratuit 1 an. Nu ramane decat sa investiti cateva sute de mii in reclame si succesul e garantat. Eu n-am timp de el, ma ocup de chestii mult mai imprtante, de exemplu sa scriu tampenii pe blog. Si oricum, imi pot face altul oricand..

Comentarii ( 9 )

  1. alea postate sînt anunțuri generice…nici dracu nu suna la alea…
    unde sînt anunțurile alea gen: vînd geacă piele, sau vînd dacia 1310 din 87…
    io cred ca romanu e prea sărac sau prea figurant să-și cumpere ceva la mina a 2-a.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top