noua generatie de ciorditori

Sau mai bine zis ciorditoare. S-a intamplat in auchan, m-am asezat la o casa unde mai erau 2 pizde buuune rau. Fac o paranteza, de fiecare data cand merg in auchan, indiferent la ce casa ma asez, trebuie sa se intample ceva care sa-mi futa ziua, fie n-au bani suficienti, fie au produse fara pret, fie au bonuri, ceva trebuie sa fie. Deci daca tot ma enervez, macar sa-mi placa. Fufele luasera alune de padure si alte bunatati dar dupa ce au cantarit 100g au mai pus juma de kil in punga, gainarii de 2 lei. Evident ca s-a prins casiera si le-a luat pungile inapoi dar nu le-a facut nimic. Erau alea rosii la fata, cred ca daca le puneam o mana pe cur lesinau dracu pe acolo. De ce le-a dat drumu fara sa cheme paza ? pai sa-mi incerc si eu norocul, o sa le spun ca am gasit punga deja ambalata si mi-a placut pretul. Si daca ma da in gat si pun matahalele pe mine ? dar ce sa fur ? as putea sa cantaresc o banana si apoi sa mai pun una. Sau cartofi ! mama, la cartofi merge beton, nu cred ca se simte daca mai pun 2, 3 la cele 5 kile. Dar cel mai tare ar fi sa dau lovitura la biscuiti populari, iau juma de kil si mai pun 200g, iese ditai salamu. La sfarsit, daca nu ma prinde, o sa fac asa cum vad in reclamele la detergenti, imi umplu un pumn de maruntis, fericit ca am economisit 50 de bani. Teoretic..

Si totusi, de ce nu s-au dus fufele la o casa unde era un tip ? ii arata si un decolteu, poate inchidea ala ochii..sau il striga de paznic: gigele, ia vino koae; uite, domnisoarele ne cheama diseara la ele, nu-i asa fetelor ? eu asa as fi facut..

Comentarii ( 2 )

  1. =))

    nu tragem cu totii la cantar asa cum tragem cu ochiul la mademoisselle?! si poate si ele la noi…

    auzi faza: magazinul „plus” (ceva echivalent profi) vinde oale si tigai si tigari si castraveri si lactate si laptopuri. Si intr-o zi vine unul si cumpara 2 oale si le achita (30 de lei oala sau ceva de genul) si pleaca linistit omul. Si a 2-a zi angajatii descopera ca cineva a smanglit 2 laptopuri. Dar cum, ca s-ar fi vazut?! Cum a facut si cum a reusit?! Si cand se uita pe camere, ala de cumparase oale, in loc sa le cumpere goale le-a cumparat cu ciorba de taste si de ecrane magice colorate. :))))

    Asa ca slabut cu gagicile de mai sus. Se poate si mai inventiv, data viitoare vor vara la chiloti o parte din marfa, sa vezi de nu :))

  2. de la feliile de salam lipite direct pe burta in anii ’90 prin Germania, am evoluat enorm. Stii cum se fura acum ? Inchiriaza baetii un apartament complet mobilat si utilat si din 2 transporturi il aduc in tara..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top