Am pacatuit

Grav de tot. De fapt, am pacatuit atat de mult incat ma mir ca inca mai respir, trebuia sa ard in iad demult. Am dat din greseala peste „lista celor 193 de păcate” si m-am speriat. Pina si fi-mea a pacatuit si este cea mai inocenta fiinta din lume. Auzi, dar daca recunosc unele dintre ele, se iarta pe jumatate ?

58. Sunt necumpatat(a) în cheltuieli. Dau bani pe lucruri de lux, care nu sunt strict necesare
M-ati prins, mi-am cumparat smartphone desi nu-mi trebuia. Dar voi (popii) ca nu va miscati bucile decat prin masini de lux ?
91. Am facut pacatul onaniei ca sa nu fac copii, adica: am folosit prezervativ sau am varsat samânta afara ca barbat..
Ba.. imi aduc aminte ca in armata era concurs de „varsat samanta”; m-am inscris si eu dar n-am castigat.  Cine s-a gandit atunci la urmari..
94. M-am împreunat cu sotul (sotia) de mai multe ori în 24 de ore.
Aici e o situatie de forta majora. Pai sa raman dator ? Si mai ales, cum s-o tin „horny” timp de 24 de ore ? Ca poate ii trece cheful..
180. N-am platit contributia la Sfânta Biserica.
Aici n-am nicio scuza. Ah, ba da, am strans banii sa-mi iau smartphone !

10 comentarii la “Am pacatuit”

 1. cine are dreptu’ sa judece dacă am păcătuit sau nu? biserica? mai dai în plm cu tot cleru’ lor!

  dacă am păcătuit moral fata de cineva (apropiat sau nu) DOAR EU pot regreta și încerca sa repar ce am stricat.

  dacă am făcut ceva ilegal, în baza legii și a justiției pot fi judecat de autorități.

  biserica poa’ sa se ducă în morții ei cu tot cu păcate, justiție și moralitate! e doar o alta instituție (ilegala din punctul meu de vedere) care se bazează pe înșelătorie, profitînd de naivitatea pulimii!

 2. Ty, ce facusi bre, n-ai pastrat curatenie ? ai vandut tigari ? sa nu-mi spui ca ai mers la discoteci ca e prea de tot !

  Uska, toti popii au mercedesuri iar jegul ala de catedrala mananca sute de milioane de parai DEGEABA. Dar sa-ti spun un secret: nu ei sunt de vina, pulimea e de vina. Sunt oameni (foarte multi oameni) care mananca paine uscata si banii si-i dau la biserici sperand ca..ce ? manca-mi-ar coili de retarzi.

  P.S. ai auzit de satul cu 28 de biserici dar fara canalizare ?

 3. nu, n-am auzit, dar nu ma mira. acu’ fo 15 ani am fost la o nunta sau ceva pe lingă București (cam 50-60km) și aia nu aveau telefon, post de politie sau prim ajutor în sat…plm…dar localnicii aveau 2 patimi: băutura și biserica!

 4. 142 de pacate am facut 🙂 Aproximativ… pe unele le repet atat de des incat n-ar trebui sa ma apropii de biserica nici la 1 km :))
  Uska, te aprob si te sustin de mii de ori! Tot nu-mi vine sa cred cat de cretini pot fi oamenii sa creada in bullshitu’ ala!

 5. tocmai am pus o poza facuta cu smartphone-ul luat cu banii de contributie la Sfânta Biserica. Ce ma bucur !

  Uska, mi-ar sta bine in mert-u ala, ce zici ? daca nu m-a facut mama popa..

 6. nu se pune ma, alea sînt luate la mina a doua de la samsarii din Bulgaria…nu sînt asa de scumpe cum crezi.
  🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.