ce mai vand romanii pe mercador

Se vand afaceri profitabile. Intrebarea logica pe care ti-o pui instantaneu e „de ce o vinzi daca e profitabila” ?

De exemplu, cineva vinde un site si vrea pe el 4500E. Ma rog, ne explica el in anunt ca faci bani frumosi, gargara pentru fraieri. Bai koae, cine e nebun sa dea atat pe un script greoi si complicat care costa de fapt 250$ (asta in caz ca nu a fost luat din warez moca)  ? Nu mai spun ca sunt site-uri unde cumperi script-uri mai bune ca ala cu doar 15$. Oare mai exista prosti care mai pun botul la astfel de vrajeli ?

Caut mai departe si gasesc un site de vanzare tot pe mii de euro. Cica in prima pagina google pe cuvintele x si y. Caut si eu site-ul..nici urma. Il gasesc totusi pe pagina 30. Intrebare: ti-ai mai curatat si tu history-ul din browser ? sau ai mers la bluf ?

Si totusi, de ce iti vinzi afacerea care produce mii de euro ? stiu, pleci in state. Sau nu, ai atat de multi bani incat te gandesti ca e cazul sa te opresti aici si sa lasi si pe altii. Ce om cumsecade, ce tara minunata !

Azi o sa fac un experiment. Pun anunt cu visefierbinti.ro ca e de vanzare, oricum m-am plictisit de el si l-am abandonat. Dar la cat sa-l vand ? Mi-e teama ca daca-l pun la 100E o sa creada lumea ca e teapa. Deci il pun la 2000E. Si daca nu suna nimeni o sa maresc pretul. Tot nu suna ? cresc si mai mult pina suna cineva. Daca iau pe el 5000E, stiti ce fac ? Cumpar site-ul de 4500 si-mi ramane si de-o ciorba ! damn, i’m good..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top