meanwhile

Manca-ti-as, e mijlocul lui aprilie si caloriferele din casa duduie de caldura. Sa-mi bag pl in „cea mai calduroasa iarna din ultimii 50 de ani”, m-a rupt intretinerea in ultimile 6 luni. Din octombrie pina in aprilie si dupa cum e afara posibil pina in luna mai, sunt deja 8 luni de iarna. OPT !

Am vazut la tv o altfel de reclama la hartie igienica. Sa nu mai faci efortul de a duce la gunoi cartonul de la sul, s-a inventat cartonul care se dizolva in apa. E clar ca inventatorul sufera de constipatie cronica, sleit de puteri dupa o simpla cacare, nu mai poate merge pina in bucatarie unde probabil se afla cosul de gunoi. Sau s-a gandit la saracii miliardari care traiesc in vile de 30 de camere, e prea mare efort sa cobori 3 etaje pe scari sa arunci un banal carton. Mai bine platesti triplu. Eu astept alta inventie, hartia igienica comestibila. Dupa ce te stergi se produce o reactie chimica si totul se transforma in ceva de te lingi pe degete. Vi se pare imposibil ? just wait..

Sa nu uit, am vorbit cu niste fotografi, le-am spus de freestockphoto. Toti, absolut toti vor bani. Unul dintre ei (imi asum faptul ca posibil sa citeasca) el nu si-ar da pozele pe mai putin de 20.000E. Koae, stai sa ne intelegem: cand te-ai dus sa fotografiezi o floare, te-ai gandit ca o faci pentru bani sau pur si implu ca iti place ? Eu cred ca ti-a placut, altfel nu-ti pierdeai timpul. Si in alta ordine de idei, tu ai da bani pe o poza cu o floare cand pe net sunt miliarde de wallpapere si poze cu flori ? stiam eu. Dar nu-i bai ! Pentru mine n-are importanta ca lumea nu se implica asa cum m-as fi asteptat. Astept sa vina caldura si incep iar sa fac poze si daca o sa-mi vad macar una pe vreun site sau blog inseamna ca mi-am atins scopul. Voua, fotografilor, va doresc spor la vanzare !

Ati observat cum se poarta anul asta la baeti „mersul in basini ?” E pe sistem de suturi in coaie dupa o vasectomie nereusita. Fetele nu prea au cum sa inteleaga dar e ca si cum ai coaiele umflate si nu suporti nici chilotii pe tine. Asa trebuie sa mergi anul asta daca vrei sa pari baietzas. Aveti grija, nu incercati mersul in basini la blugi stramti ca pareti penibili, dati o fuga in mall si luati-va pantaloni a la sinbad, cu turul cat mai jos. Sunteti ingrijorati ca poate nu va iese mersul ? Nu este decat o solutie: va dezbracati complet, va departati picioarele, inchideti ochii si spuneti cu voce tare: sunt pregatit iubito ! Nu va ganditi la durere, ganditi pozitiv si repetati-va in gand: o sa merg in basini, o sa merg in basini..

Comentarii ( 4 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top