meanwhile

Ati cumparat apa de gura din magazin ? Sa-mi bag pl in bancurile si apropourile lor, se uita lumea la tine ca la ultimul pervers. Nu mai zic ca daca esti si cu gagica/nevasta deja au filme porno in creiere. Nu koae, nu toti o folosesc strict pentru „69”,  fiecare e liber s-o foloseasca in diverse circumstante, de exemplu sa-ti clatesti gura dupa ce ai mancat peste cu usturoi. Sau poate ti-e lene sa te speli pe dinti sau esti obsedat de dantura sau urmezi un tratament. Dar daca imi cumpar gel lubrifiant de ce se uita toti la curul lu’ nevasta-mea ?

V-ati uitat aseara la stiri ? Au fost 30-40 de minute cu stiri cu vamaioti, in realitate niste pusti corditi care cica se distreaza la malu’ marii. An de an aceleasi stiri de cacao. Dar cum te distrezi in vama ? Pai am mai zis, bei si te dai in stamba. Adica faci pe interesantul chiar daca in viata de zi cu zi esti un distrus fara bani si sperante. Ori eu am imbatranit prematur ori astia chiar nu inteleg ce e aia distractie. Sa stai cu doza de bere in mana pe malul marii, sa-ti fie rau, frig, sa fii constipat si obosit nu e distractiv deloc. Cica asta e farmecul de a merge in vama, sa fii liber pe malul marii. Nu koae, n-ai inteles nimic, vama inseamna mult rock, chitare, plete, hippie, marijuana si sex. Acum e doar manelism si basini. Nu e vina nimanui ca te-ai nascut mai tarziu, probabil dintr-o eroare..

Stiti ce am vazut in metrou ? Un copil de vreo 3 ani care a baut o doza de cola ! A desfacut ma-sa doza, a baut ea 2 guri dupa care i-a dat-o lu’ ala micu. Dupa 2 statii lingea ala cutia de ultimele picaturi, am crezut ca nu vad bine. Nici eu nu mai pot bea o doza, cum a baut-o ala micu ? De fapt, cate doze o bea/zi ? De fapt, mai apuca 30 de ani ? De fapt, de ce nu e ma-sa la puscarie ?

Am un prieten care si-a cumparat Porsche Cayenne dar nu merge cu el. Stiti cat e impozitul/an ? 100 de milioane. Stiti cat consuma ? 22 la suta. Nu va mai spun cat e asigurarea, cat costa sa schimbi discurile de frana sau alte consumabile. Ideea e ca daca n-ai un venit de cel putin 30000 de lei/luna nu-ti poti permite sa intretii masina. De fapt vreau sa spun ca n-ai cum sa-ti permiti o astfel de masina din munca cinstita. Si chiar daca ai un business din care iese cascaval, parca tot nu-ti vine sa arunci cu banii aiurea. Nu stiu ce sa zic, n-am fost niciodata bogatan sa stiu cum e. Ah, ar fi o susta sa conduci ceva „pizda” acum de 1 mai prin vama, agati 2 bagaboante sa le futi ca ai masina jmechera. Ca in alt context nici ele nu s-ar uita la tine, nici tu nu le-ai baga in seama daca le vezi prin bucuresti asteptand tramvaiul..

Apropo de bagaboante, am incercat sa vad nymphomaniac, the movie. Doar am incercat, n-am reusit sa-l vad pina la final pentru ca e o tampenie de film. E totusi educativ si pune accent pe prostia barbatilor si cat de vulnerabili suntem cand vedem o boarfa dispusa sa ti-o suga oriunde. Nu l-ati vazut nici voi ? Vi-l povestesc eu pina unde am vazut: zdreanta se fute cu oricine nimereste si dupa fiecare futai ii spune boului ca „e prima oara cand am avut orgasm” si toti o cred. Adica barbatii e prosti. Poate ca e adevarat dar mai e un mic detaliu pe care boarfa nu l-a luat in calcul: important sa futi, ce se intampla sau se spune dupa nu mai are nicio importanta. Poate ca tu l-ai mintit dar el te-a futut !

Comentarii ( 4 )

  1. Quote : „Nu e vina nimanui ca te-ai nascut mai tarziu, probabil dintr-o eroare..”

    probabil ca de 1 mai în vama acu’ fo 18 ani…

    🙂

  2. ..acu 18 ani, in vama, pe versuri de Sepultura si multa vodka. Din pacate, combinatia celor 2 (rock + vodka) a produs in timp o mutatie genetica iar acum progenitura asculta manele si urla „paaaartyyyy” desi nimeni nu vede nimic distractiv..

  3. Deci nu sunt singura care nu-i intelege pe astia mici de vad distractia o combinatie intre zgomote, zbenguieli cu paiul in posterior si cu ochii pe cum sunt ceilalti imbracati.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top