Regula de baza

Exista enorm de multa informatie despre viata de cuplu, despre dragoste, iubire, sex. Exista blog-uri, forum-uri, emisiuni la tv, reviste, oriunde gasesti „un sfat” despre cum sa ai o viata de cuplu normala. Ar trebui sa fim fericiti, sa nu existe divorturi, violuri, frustrari. Si totusi se intmpla, chiar peste masura. Pentru ca in general, cei care vorbesc de sex, fie nu sunt chiar niste exemple de urmat fie evita sa spuna lucruri esentiale.

De la prima intalnire, de la primul futai, primul sarut, prima mana pe cur, trebuie ca partenerul sa inteleaga ca esti un pervers/o perversa ordinar(a), chiar daca nu e asa. Cu timpul o sa te schimbi, trust me. Deci, cand va futeti prima oara, da-i de inteles ca-ti place sexul murdar. Daca esti tipa si omul e mai timid si bate in retragere e chiar mai bine, ai sansa sa-l educi asa cum iti place tie, barbatii adora sa faca ce li se spune. Daca esti tip, fa doar atat: fii rau, doar se preface ca o doare.

Chestia asta ajuta in timp, cel putin teoretic. Vei ajunge la un moment dat sa ai doar sex in cap, nu mai vrei dragoste, vrei tot felul de chestii, unele din curiozitate. Si dupa 15 ani de casnicie, timp in care v-ati futut clasic, nu prea iti vine sa-i spui nevestii ce fantezii iti trec prin creier. Sa vii acasa cu un vibrator imens pentru ea si un strap-on pentru tine, cum ar parea ? Nu mai zic, la faza cu vibratorul deja il jignim pe om, ce, el nu e in stare sa-si futa femeia ? Nu koae, vibratorul a fost inventat pentru altceva, stai linistit ca nu te inlocuieste, te ajuta. Insa vorbim de lucruri sf pentru majoritatea cuplurilor. Si uite asa apare amanta, uite asa vine divortul. Ah, ti-a fost frica sa-i spui, asa-i ? O iubeai, iti era teama sa nu o pierzi..stai linistit ca nu o pierdeai, doar ca aveai putin mai mult de lucru. Si daca nu mergea asa cum trebuie, poate ca era mai bine sa va despartiti atunci, acum e mai complicat. In momentul in care observi la partener doar ca mananca, s-a ingrasat sau te enerveaza pur si simplu, viata voastra intima s-a terminat. Dar daca te uiti la partener si nu vezi decat buci si tate, respectiv fund si.. umflatura din fata, lucrurile stau mult mai bine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top