Azi e ziua mea !

Are fratili vostru 38 ? Are !

Chestia e ca de data asta nu-mi doresc mai nimic, sa-mi bag pl. Pai ce, daca imi doresc bani, fericire si sanatate inseamna ca le voi primi garantat ? Si mai e faza cu LMA, nu aveti nicio obligatie. As aprecia mai mult daca mi-ati trimite o stripteoza la usa. Bruneta!

Nu am nici cea mai mica idee ce as putea face azi. Initial ma gandeam ca daca e cald si frumos, as fi tras o fuga pina la mare, prindeam 2 ore de plaja, mancam o hamsie..dar na, nu e vremea. De petreceri chiar nu am chef, mi se pare prea obositor. Sa mor, ma oboseste zgomotul si ma plictisesc repede. Si oricum nu mai are farmecul ca la 20 de ani, unele lucruri trebuie facute la vremea lor.  O sa cumpar totusi un tort, vrea fi-mea sa sufle in lumanari. Dar ziua in sine e obisnuita, adica termin de scris aici si cred ca o sa merg la treaba. Evident ca unii vor spune „pfff, ce carnat e asta..eu de ziua mea imi iau nevasta si mergem la munte/mare/Dubai, facem si dregem”. Bravo tie, mie nu-mi place sa ma dau in stamba. Nu simt nevoia sa fac nimic iesit din comun de ziua mea, este doar o zi obisnuita, asa cum este si revelionul. Sunt constient ca puteam fi bolnav spre exmplu. Sau fara un leu in buzunar. Dar imi aduc aminte ca pe vremuri, de ziua mea eram la mare si de fiecare data imi trageam o gagica cu care ramaneam toata vara. A fost misto dar acum am fire albe in cap, nevasta, plod si rate la banca. Ce rost mai are..

Si pentru ca deja am o varsta respectabila, am si un sfat pentru cei mai mici ca mine: futeti tot ce prindeti !  Nu sa va laudati ci sa va asigurati o viata linistita. Nu mai faceti figuri ca e grasa, ca e mica de statura, ca e urata; fute-o si gata, o sa intelegi mai tarziu de ce. Eu nu-mi inchid blog-ul, ma gasiti aici cand o sa aveti singuri raspunsul.

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top